Juwelier-Goudsmid Clary: ‘Echt aandacht voor wat de klant wil’

Ambachtelijk handwerk in combinatie met onderscheidende collecties sieraden en horloges. Dat is wat Juwelier-Goudsmid Clary te bieden heeft. Al bijna dertig jaar runt Clary Stienstra haar winkel met eigen atelier in het centrum van Neede. Met succes, want klanten komen er graag en vertellen hun positieve ervaringen verder.

‘Een sieraad is emotie, het moet bij je gevoel passen’

Clary Stienstra heeft het goed naar haar zin in de Achterhoek. Ze spreekt van een heerlijke streek waar mensen nog echt voor elkaar klaarstaan als het nodig is. De geboren Friezin volgde de studie Juwelier-goudsmeden op dé Vakschool in Schoonhoven en een kopstudie op het gebied van het runnen van een juwelierszaak. Sinds april 1991 is ze het gezicht van Clary. De zaak heeft in die dertig jaar een prima reputatie opgebouwd. Er wordt op deskundige en persoonlijke wijze maatwerk geleverd. “Het klantcontact en het ambachtelijke vakwerk zijn onlosmakelijk met mijn professie verbonden. Die combinatie bevalt me uitstekend. Ik zou niet anders willen.”


Blijvende waarde

De collectie in de winkel is vernieuwend, onderscheidend en nét wat anders dan anders. In het atelier zijn ze met veel passie bezig met het ontwerpen en smeden van exclusieve sieraden in goud en zilver. Je staat versteld van de uitgebreide mogelijkheden om een bijzonder sieraad met emotionele waarde te vervaardigen. “Een sieraad is emotie, het is niet iets wat je even draagt en dan weer weg doet”, vertelt Clary. “Het wordt vaak gegeven bij een bepaalde gelegenheid. Zoals een geboorte, verjaardag, slagen of trouwen. Na een overlijden wordt het weer doorgegeven. Het heeft dus blijvende waarde. Om iets te vieren, te schenken of te gedenken… Een sieraad is voor altijd!” Ze vervolgt: “Een sieraad hoort echt bij jou als het past bij je persoonlijkheid, smaak, kleding, lifestyle. En bij je gevoel. Het is voor ons dan ook belangrijk dat er echt aandacht is voor wat een klant wil.”

In de sieraden kunnen edelstenen en parels worden verwerkt. Daarnaast is er een zeer uitgebreide collectie trouwringen verkrijgbaar, waar een eigen draai aan kan worden geven. “Naast nieuwe sieraden vormen we ook oude sieraden om tot nieuwe creaties. We adviseren graag over wat mooi staat en bij je past.” Persoonlijke sieraden kunnen ook helpen bij de rouwverwerking. Zo worden bij Clary vingerafdrukken, as en haar verwerkt in sieraden. Zo maakte ze onlangs een collier voor een vrouw met daarin de vingerafdrukken van haar pas overleden man. “Het collier was net op tijd klaar voor de crematie, zodat ze het op de afscheidsdienst kon dragen. Dat had grote waarde voor haar, ze was dan ook heel dankbaar. Het voelt heel goed dat je er op die manier een steentje aan mag bijdragen.”

Ook voor reparaties, gravures, rijgwerk, batterijen en bandjes voor horloges en het schieten van gaatjes kun je terecht bij Juwelier-Goudsmid Clary.

Je kunt er gratis parkeren voor de deur.

Voor meer informatie:

Juwelier-Goudsmid Clary

Borculoseweg 20

7161 HA  Neede

T   0545 291596

E   juwelierclary@gmail.com

I    www.juweliergoudsmidclary.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *