Kaak in Terborg biedt uitdagende werkomgeving

Achterhoekse Zakenvrouwen

Met internationale productielocaties en verkoopkantoren is Kaak vanuit de hoofdvestiging in de Achterhoek een echte wereldspeler. Na bijna 175 jaar klopt binnen in de organisatie nog steeds het hart van een familiebedrijf, waar een prettige en informele cultuur belangrijke kernwaarden zijn. Die verbinding is terug te zien in de galerij voor alle collega’s met een 40-jarig (of langer) dienstverband, de open sfeer en de waardering voor medewerkers via uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. In deze sociale en uitdagende werkomgeving is regelmatig behoefte aan nieuwe collega’s, onder andere software-engineers zijn van harte welkom.

Kaak in Terborg ontwerpt en produceert geïntegreerde en geautomatiseerde productielijnen voor industriële bakkerijen, met onder meer ovens, koeltorens, bufferkasten en transportsystemen.
70% van het brood in de Nederlandse supermarkten (vers, half afgebakken, ongebakken) is gemaakt met machines van Kaak. Net als het beschuit van Bolletje, Deventer koeken en vrijwel alle pizza’s, vers en ingevroren. Maar ook de taarten van de New Yorkse Starbucks, de takeaway sandwiches in Santiago en de krentenbolletjes voor de schoolkinderen in Teheran.

Alles in huis

De toonaangevende onderneming heeft alles voor handen om volledig zelfstandig machines voor de industriële bakkerijbranche te kunnen engineeren, assembleren en installeren. Allereerst worden de verschillende onderdelen in eigen huis geproduceerd. Hiervoor is er de beschikking over de nieuwste technologieën, denk aan vlakbedlasers, een tubelaser, CNC gestuurde kantbanken en CNC draai- en freesmachines. Uniek is de toepassing van de 3D-metaalprinter waarmee zowel gereedschapstaal als RVS-onderdelen kunnen worden geprint. Bij de klant worden de machines opgebouwd tot complete productielijnen en door Kaak in bedrijf gesteld.

Goed werkgever

In Terborg werken meer dan 400 medewerkers, waarvan ruim 100 mechanisch en elektromonteurs, circa 100 mechanisch en elektro-engineers, maar ook vele stagiaires en leerlingen. Klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en samenwerken staan hoog in het vaandel. Kaak wil haar medewerkers als goed werkgever een veilige, stabiele en boeiende werkomgeving bieden, met een eindproduct waar men trots op is. Doordat het hele productieproces zich in eigen huis bevindt, is een breed scala aan functies aanwezig en zijn daarmee ook vele doorgroeimogelijkheden beschikbaar. 

Maak van jou talent onze toekomst!

Vacatures

De komende tijd zou Kaak graag nieuwe software-engineers aan haar team toevoegen. Zij houden zich bezig met het schrijven van besturingsprogramma’s voor de machines van nieuwbouwinstallaties. Mechanische en elektro-engineers werken in één team samen aan een productgroep. Zo worden de kwaliteit en ontwikkeling van een machine gewaarborgd. “Bij Kaak wordt de productie volledig in eigen huis gedaan en zie je dus direct het resultaat van je werk”, vertelt Christian de Koning, manager van de afdeling elektro engineering. “Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor een project. De betrokkenheid begint op de tekentafel en eindigt bij de inbedrijfname. Dat laatste gebeurt bij de klant op locatie, wereldwijd.” De uitdaging zit in de technische mogelijkheden. Kaak houdt de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en speelt er op in. “Continue doorontwikkeling is hierbij essentieel, zowel procesmatig als qua techniek. Dat maakt het extra interessant, je bent nooit uitgeleerd”, benadrukt de afdelingsmanager. “Het is ook heel gevarieerd. Vrijwel elke machine is maatwerk, er zijn maar weinig dezelfde toepassingen.” Kaak heeft regelmatig vacatures voor software-engineers. Zo is er ruimte voor projectengineers besturingstechniek met affiniteit met robotics. Je hebt de mogelijkheid om breed werkzaam te zijn in het werkveld van industriële automatisering en mechatronica.

Heb je belangstelling? Kijk dan op www.werkenbijkaak.nlKaak Group

Varsseveldseweg 20 A

7061 GA Terborg

T   0315 339111

E   werken@kaak.nl

I    www.kaakgroup.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *