Kermis bij Sint Hubertus Ulft

Kermis bij Sint Hubertus Ulft

Van zaterdag 8 juli tot en met dinsdag 11 juli viert Schuttersgilde St. Hubertus kermis in Ulft Centrum. Er wordt op het kermisterrein aan het Kennedyplein weer een tent geplaatst en er is ook voor live muziek gezorgd.

Vrijdagavond wordt er begonnen met het Pleinconcert; een concert van onze blokfluiters, het jeugdorkest en ook de drumfanfare met medewerking van dweilorkest Over de Rooie. Aanvang is 20.00 uur in de tent op het Kennedyplein. 

Zaterdag

Op zaterdag wordt om 16.00 uur de familiekermis geopend, waarna ook het gilde vertrekt richting de schuttersmast bij de kruising Ir. Sassenstraat – Debbeshoek om samen met zusterverenigingen De Eendracht en St. Joris de kermis officieel om 16.30 uur te openen. Van 16:00 uur tot 17:00 uur is er ook overigens een prikkelarm uurtje op de familiekermis. ’s Avonds is er feest in de tent met DJ Marc!

Zondag

Op zondag is vanaf 13.00 uur de familiekermis geopend. Vanaf 14.00 uur is een rondgang door het centrum van Ulft m.m.v. Harmonie Ulft en Schutterij Sint Walburgis Netterden. Aansluitend zal er een vendelhulde zijn aan de bewoners van woonzorgcentrum De Meulenbeek. Na afloop van de rondgang is er live muziek in de kermistent op het Kennedyplein met Free Fall.

Maandag

Maandagmorgen treedt het gilde om 6.00 uur aan voor de reveille. Om 13.00 uur is de familiekermis geopend en zijn er de schietwedstrijden, waarbij er door jeugd en volwassenen gestreden wordt om de titel ”kermiskoning”. Dit alles met gezellige feestmuziek van Tonnie Magendans.

Dinsdag

Op dinsdag is vanaf 14.00 uur de familiekermis geopend.

Meer informatie

Alle kermisactiviteiten van Sint Hubertus zijn ook gratis toegankelijk. Meer informatie op: www.sinthubertusulft.nl

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je ook inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers, ga voor meer artikelen naar de onderstaande link https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *