Kerstmetamorfose voor Laura

Naam: Laura Brands
Leeftijd: 66 jaar
In het dagelijks leven: Medewerker HRM bij Site woondiensten
Hobby’s: creatief bezig zijn met macrame, mozaïek, breien en haken
Waarom doe je mee aan de metamorfose: Ik wilde graag van mijn boblijn af en een korte pittige coupe. 

Voor de decembereditie van MIJN Metamorfose stapte de 66 jarige Laura de salon van Hairemotion binnen. Ze was toe aan iets anders en daar weet kapster Ingrid wel raad mee!

Laura kwam binnen met een dikke stevige bos haar. “Ze wilde graag de boblijn eraf en een korte coupe. Het haar is geknipt, gesneden en met de 3D schaar bewerkt. Het haar om de oren heen is vrij geknipt om meer volume te krijgen op het bovenhaar. De 3D schaar maakt het haar wat losser en geeft meer body. Ze heeft een mooie grijze haarkleur van haarzelf, daarom hebben we ook niets aan haar kleur gedaan. Het haar is alleen gewassen met een blond/grijs shampoo van de KMS. Daarna hebben we het geföhnd met als afwerking een Moist Repair Revival Cream en een fleugje haarlak” voegt Ingrid toe.

Zoekende

Na de knipbeurt bracht Laura een bezoek aan SeeYou@10 in Terborg. Aanvankelijk was ze een beetje zoekende. Laura liet weten van rustige kleuren te houden en zo wist eigenaresse Esther al snel een mooi setje te laten zien. Er is gekozen voor een mooie blouse (€ 39,99), gilet (€ 34,95) en een leatherlook broek (€ 59,99). Een leuk setjes voor de feestdagen!

Reactie

Reactie na de metamorfose: “Ik heb mijn haar nog nooit zo gemakkelijk gehad. Voorlopig laat ik het lekker kort, ik ben er blij mee!”

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
SeeYou@14: www.seeyou10.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *