Persoonlijke service en een eerlijk advies bij Optie1 in Lichtenvoorde

Keurslagerij De Rapenburg biedt vlees uit de Achterhoek

In mei openden Yvonne Pasman en Ard Papen keurslagerij De Rapenburg in Lichtenvoorde. Het afgelopen half jaar hebben ze het lekker druk gehad. Ook richting de kerstdagen steken ze graag de handen uit de mouwen en bieden ze bestellijsten en bezorgen ze thuis.

Yvonne is gediplomeerd slager en samen waren ze al een tijd op zoek naar een locatie om het vak uit te oefenen, maar het lukte niet erg. “We hadden het eigenlijk al opgegeven, tot we in november Keurslagerij Schuurman konden overnemen. Na een frisse wind door de winkel en de werkplaats was Keurslagerij De Rapenburg een feit. Vanaf de opening in mei zijn we gaan knallen. We hadden een leuke openingstas met producten en daar was veel interesse voor”, vertelt Yvonne.

Het draait bij De Rapenburg allemaal om ambachtelijke kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast willen Ard en Yvonne graag maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze gaan daarom voor vlees dat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook van vertrouwde oorsprong. Ze kiezen voor rundvlees uit de omgeving en ook het varkensvlees komt uit de regio. “Met de kerst voor de deur bieden we een ruim assortiment aan heerlijke kerstproducten, mooie stukken vlees voor op de BBQ of op de Kamado , maar ook een compleet menu behoort tot de mogelijkheden. Ook kerstpakketten voor bedrijven of om als kerstcadeau te geven, informeer naar de mogelijkheden.”

Inspiratie voor de kerst nodig? Uw kerstboodschappen laten bezorgen? Neem dan contact op met Keurslagerij De Rapenburg, Rapenburgsestraat 36, 7131 CZ Lichtenvoorde, tel. 0544-376714. E-mail: info@derapenburg.keurslager.nl of kijk op onze website: www.derapenburg.keurslager.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *