ZonnepanelenOnline.com

Kies voor ZonnepanelenOnline.com

Investeren in zonnepanelen loont. Het is goed voor het klimaat én je portemonnee. Door je eigen stroom op te wekken, bespaar je flink op de energiekosten. De aanschaf van zonnepanelen is momenteel extra interessant, zegt Ivo Tammel, eigenaar van ZonnepanelenOnline.com. “De prijzen zijn erg laag. Daardoor is de terugverdientijd een stuk korter dan voorheen.”

De nieuwe webshop ZonnepanelenOnline.com is een onderdeel van Ivo Tammel Installatietechniek B.V. in Aalten. Het bedrijf komt vooral in de Achterhoek in actie. Via de zeer toegankelijke website www.zonnepanelenOnline.com hebben bezoekers de keuze. Ze kunnen de materialen aanschaffen en zelf installeren of een compleet pakket inclusief montage afnemen. Kwaliteit staat altijd voorop bij ZonnepanelenOnline.com. “We hebben uitsluitend A-merken. Dan praat ik over SolarEdge en het iets goedkopere alternatief Huawei. ” Er wordt gewerkt met een eigen vast montageteam. “Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe partijen. Dat werkt het beste.” Als er voor een compleet pakket inclusief montage wordt gekozen, kan de klant rekenen op maatwerk. ZonnepanelenOnline.com komt op locatie om de situatie te beoordelen, wensen in kaart te brengen en een gericht advies met offerte af te geven.

Voor meer informatie:

ZonnepanelenOnline.com
Industriestraat 4 A
7122 AP, Aalten
T: 0543 21 61 44
E: administratie@zonnepanelenonline.com
I:   www.zonnepanelenonline.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *