BoerenHummeltjes kinderopvang

Kinderopvang BoerenHummeltjes bestaat vijf jaar!

In oktober bestaat kinderopvang BoerenHummeltjes in Halle vijf jaar. Oprichter en eigenaresse Daphne Teunissen begon de kleinschalige kinderopvang destijds met één groep voor kinderen tussen de 0-4 jaar op de boerderij van haar ouders. Inmiddels draaien er op het erf twee groepen en heeft Daphne al meerdere collega’s die elke dag samen met haar voor alle kinderen klaar staan.

“Wat vliegt vijf jaar voorbij, zeg”, aldus Daphne. “Het is en blijft elke dag een feestje om de kinderen te zien genieten, ontdekken en ervaren op de boerderij!” En Daphne zit niet stil, er zijn namelijk uitbreidingsplannen!

Bij Kinderopvang BoerenHummeltjes willen wij iets toevoegen aan het dagelijkse ritme van de kinderen. Daphne: “We vinden het belangrijk om kinderen de ruimte en het vertrouwen te geven om nieuwe dingen te kunnen ontdekken en zoveel mogelijk dingen zelf te doen. De boerderij is hier met haar ruimte, dieren en verschillende natuurlijke materialen natuurlijk een geschikte locatie voor. Geen dag is hetzelfde omdat wij ons elke dag inzetten om een optimale uitdagende, veilige en vertrouwde omgeving voor ieder kind de creëren. Want wat je leert in je kinderjaren, vormt de basis voor de rest van je toekomst. Het blijft verbazend, iets wat gisteren niet lukte vandaag wel kan!

Wij vinden dan ook: ‘Opgroeien kan een kind overal. Maar echt het beste uit jezelf halen, daar is meer voor nodig’.

Meer informatie: BoerenHummeltjes, Nicolaasweg 10, 7025 DL Halle. T: 06 48 91 84 90

E: info@boerenhummeltjes.nl W: www.boerenhummeltjes.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *