Het muizenhuis DRU

Kindervoorstelling Het Muizenhuis in DRU theater

Sam en Julia van Het Muizenhuis gaan op reis in het theater van het DRU Industriepark in Ulft op zondag 22 januari. De kindervoorstelling, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, is gebaseerd op de bekende boekenreeks ‘Het Muizenhuis’ van Karina Schaapman.

Verhaal

Opa zeeman heeft met zijn schip de hele wereld rondgevaren. Althans dat beweert hij in zijn sterke zeemansverhalen. De vissersvrouw heeft een stapel ansichtkaarten van over de hele wereld. Sam en Julia beleven de reizen opnieuw door er met opa over te praten en erover te zingen.

Actrice Abke Bruins vertelt, musiceert en bespeelt de inmiddels wereldberoemde muizen in hun reis rond de wereld. Overal waar ze komen, ontmoeten ze andere muizen met hun eigen thuis. Als Sam en Julia na de reis ook weer thuis komen, beseffen ze: ‘Thuis is waar je je muis voelt’.

Abke Bruins

Abke Bruins is zangeres en actrice. Ze speelde de rol van Anne Frank in de musical ‘Je, Anne’, waarvoor ze een Musical Award ontving. Samen met haar broer Bouwe maakt ze liedjes en treedt ze op. Mark Haayema schrijft kinderboeken (o.a. Muk en Johannes de parkiet), maakt jeugdtheater, is regisseur, poppenspeler en maakt liedteksten.

Informatie

De voorstelling begint om 11.00 uur in de theaterzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de DRU, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *