‘Klant veilig de weg op, daar gaat het om’

Een professionele onderneming met een complete dienstverlening. Een particuliere en zakelijke klant kan bij Autobedrijf Harold Arendsen terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, schadeherstel, financiering, lease en een allround verhuurbedrijf.

Beide vestigingen in ’s-Heerenberg en Ulft beschikken over een geavanceerde werkplaats met de meest moderne (uitlees)apparatuur.

Werkervaring

In Ulft fungeert Dion Bussink inmiddels ruim een jaar als eerste automonteur. Hij is gepokt en gemazeld in het vak en heeft tien jaar werkervaring. “Deze baan past me als een warme jas. Het is heel afwisselend en ik krijg veel vrijheid.

Erg tevreden

”De vestiging in Ulft opende op 1 februari 2023 haar deuren. “Het loopt erg goed, steeds meer klanten weten ons te vinden. Ze zijn erg tevreden over onze dienstverlening en service. Zo wordt het gewaardeerd dat de auto na een beurt wordt gewassen.”

Universele dealer

Auto’s van alle merken, bedrijfswagens en campers zijn bij deze universele dealer welkom. Naast onderhoud en schadeherstel worden er APK keuringen verricht. “De klant moet veilig de weg op, daar gaat het om en daar doen we alles voor.

Nauwkeurig

We gaan heel nauwkeurig te werk, zijn van alle markten thuis en schuwen complexe zaken niet. Er wordt altijd een oplossing gevonden.”

Contactgegevens

Autobedrijf Harold Arendsen

Goorsestraat 2 ’s-Heerenberg, tel. 0314 66 20 55

Ambachtstraat 7 Ulft, tel. 0315 726164

info@haroldarendsen.nl

I   www.haroldarendsen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *