Kleiduivenschietbaan Het Goor

Achter een houtwal verscholen ligt midden in een stukje Achterhoekse natuur het prachtige terrein van de kleiduivenschietbaan Het Goor. Een gemoedelijk en huiselijk ogend horecagedeelte met een overkapping en grote terrassen kijkt uit op de fraai aangelegde schietbaan. Een verrassend plekje waar de opgestelde genummerde kisten de kleiduiven, de gekleurde schijven, de lucht in slingeren zijn omlijst door planten, bloemen in een mooie natuurlijke omgeving.

Veel bezoekers uit de omgeving, van verder weg uit ons land maar vooral uit Duitsland, weten de schietbaan te vinden. Mensen die hier voor het eerst komen zijn vaak aangenaam verrast, je ziet niet dat hier zo’n mooie schietbaan is, de aanleg en het onderhoud van het groen is natuurlijk eigenaar Harald Voskuil z’n ding als hovenier!

Kleiduifschieten

Kleiduivenschietbaan Het Goor is uitermate geschikt voor mensen die een spannend en bijzonder uitje willen beleven. Het schieten met een echt jachtgeweer op zo’n vliegend schoteltje is spectaculair. Harald Voskuil geeft aan: “Beginners en recreanten, mannen en vrouwen, proeven onder begeleiding van een deskundige instructeur aan de diverse disciplines, zoals het schieten van rabbits, inkomers, afgaanders of doubletten. Het is erg leuk om te doen met een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of met je buren, familie of vriendengroep.  Het kleiduivenschieten kan worden aangevuld met een hapje, drankje, een heerlijk warm of koud buffet, een barbecue, lunch of een stamppottenbuffet. Bedrijven en groepen zijn welkom maar graag op afspraak. Sportschutters, jagers en deelnemers aan de jachtopleidingen zijn altijd welkom op de reguliere openingstijden of ook op afspraak.”

Schietsportgebied

Sportschutters en jagers oefenen regelmatig op de schietbaan. Kleiduivenschietbaan is een erkende opleidingsbaan voor het officiële SJN Jachtdiploma. Schietbaan Het Goor heeft een officiële skeet- en trapbaan, een jachtparcoursbaan, een compact- en een dubbeltrapbaan. “Deze voorzieningen worden benut door gevorderde schutters”, legt Harald Voskuil uit. Bij Harald Voskuil en de medewerkers is veel kennis en ervaring op jacht en schietsportgebied. Bezoekers worden goed geadviseerd en er is veel keus in de tevens op het terrein liggende schietshop. Hier is alles te vinden op het gebied van sportschieten (hagel) of jacht. Harald is zelf specialist en ervaringsdeskundige met betrekking tot nachtzicht en warmtebeeld kijkers en kan hier uitstekend over informeren.

TSK

De nieuwste telg binnen de veelzijdige wapenzaak is TSK, deze letters staan voor een topbedrijf uit Italië dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van verstelbare kolven voor hagelgeweren. Voskuil heeft voor Nederland het exclusieve importeurschap verworven. Harald Voskuil legt uit: “Zoals vaak wordt gezegd, het geweer schiet maar de kolf treft, in het kort komt het hier op neer: past de je de kolf van het geweer niet zul je niet of nauwelijks treffers behalen.” De TSK producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, compleet verstelbaar en op de millimeter aan te passen op de individuele schutter, iets wat met een standaard kolf niet of moeilijk gaat. Tenslotte zijn de TSK kolven compleet individueel samen te stellen naar de wens van de klant, in vijf kleuren, diverse materialen en maatvoering.

Contact

Op de Kleiduivenschietbaan Het Goor is het mogelijk om bij aankoop van een product deze te testen. Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom. Een afspraak maken kan via onze website.

W www.voskuilaalten.nl
Facebook: Schietbaan Het Goor Aalten
Fleurtendijk 2,
7122 MZ Aalten
M 06 54288954

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *