klein poelhuis

Klein Poelhuis: Oplossingen die werken. Vandaag en morgen.

Klein Poelhuis Installatietechniek biedt totaaloplossingen in de installatietechniek. Onze grote kracht schuilt in het creëren en realiseren van innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort.

Wij zijn Klein Poelhuis Winterswijk

Klein Poelhuis Winterswijk onderdeel is van de VDK Groep. Met meer dan 35 zelfstandige bedrijven zijn daarmee alle specialismen in de organisatie aanwezig. Handig voor u!
Uiteraard leveren wij vakwerk en kunt u rekenen op onze betrouwbare 24-uursservice. En: wij kijken graag verder. Over de volle breedte van het traject dragen we vanuit onze expertise bij aan het uiteindelijke resultaat.

Tijdens elke fase van een project profiteert u van de korte lijnen en de persoonlijke aandacht die zo kenmerkend zijn voor onze werkwijze. Klein Poelhuis Winterswijk realiseert grote projecten en beheert de afdeling Technisch beheer de installatie van  talloze opdracht gevers in de zakelijke en particuliere markt, zorg en utiliteit .

Klein Poelhuis streeft ernaar voorop te blijven lopen in het ontwikkelen van nieuwe betere bouwprocessen. Het resultaat daarvan moet zijn: duurzame, veilige, onderhoudsvriendelijke gebouwen met tevreden eigenaren en gebruikers. Deze gebouwen moeten bovendien op een efficiënte wijze tot stand komen, zodat fouten vermeden en dus (faal)kosten en tijd bespaard worden. Ons doel is om met elkaar en samen met alle stakeholders (van opdrachtgever tot nevenaannemer) projecten naar een hoger plan te tillen.

Bij onze onderhoudscontracten werken we steeds vaker met het zogenaamde RGS principe, wat de afkorting is van Resultaat Gericht Samenwerken. Bij resultaatgericht samenwerken denkt Klein Poelhuis vooraf mee over de slimste onderhoudsaanpak op basis van de economische levensduur van de technische installatie. Dit is een dynamisch proces en niet alleen enkel de letter van het contract volgen, maar denken in oplossingen.

Voor meer informatie, kijk op www.kleinpoelhuis.com!

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *