Boenders

Kleinhesselink b.v., dé specialist in landbouwmechanisatie

Voor verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud

Kleinhesselink geldt als dé specialist in landbouwmechanisatie. De onderneming van Herman Hummelink aan de Tolhutterweg 24 in Ruurlo levert nieuwe en gebruikte tractoren, landbouw- en tuinmachines en werktuigen voor agrarische bedrijven én particulieren. Maar ook voor verhuur, reparatie, onderhoud en advies kunt u er uitstekend terecht. In de webshop zijn meer dan 25.000 artikelen te bestellen: www.kleinhesselink.com

Kleinhesselink is al meer dan 65 jaar een begrip in de Achterhoek. De broers Kleinhesselink begonnen in de jaren vijftig van de vorige eeuw met loonwerk. Later verschoof het accent naar mechanisatie en uiteindelijk verdween het agrarische loonwerk als onderdeel. Twaalf jaar geleden nam Herman Hummelink de onderneming over van Bennie Oortgiese. Herman heeft in het buitengebied van Ruurlo de beschikking over een winkel, magazijn en werkplaats en wordt ondersteund door vier vakkundige medewerkers met een lang dienstverband, waaronder zijn partner Anke Wekking, zij is verantwoordelijk voor de administratie en de webshop. Het leveren van goed werk tegen een prima prijs-kwaliteit verhouding, daar staat Kleinhesselink om bekend.

Gerenommeerde merken

De verkoop van tractoren, machines en werktuigen vormt een voornaam onderdeel van de dienstverlening. Op het gebied van tractoren is Kleinhesselink Landbouwmechanisatie subdealer van Fendt en dealer van Landini en McCormick, voor hooibouw- en voermachines gaat het om Fella, Kuhn, Sip en Trioliet. Allemaal gerenommeerde merken. Naast de verkoop is onderhoud en reparatie minstens zo belangrijk om een lange levensduur te garanderen. Klanten kunnen daarvoor eveneens prima een beroep doen op Kleinhesselink. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de goed uitgeruste werkplaats, maar kunnen ook op locatie worden verricht. De storingsdienst van het bedrijf is altijd bereikbaar, dus ook buiten kantooruren. Dat is wel zo prettig als er snel moet worden gehandeld. Ook staan er machines ter beschikking ter overbrugging voor als uw eigen machine ter reparatie staat. Naast de specifieke mechanisatiemachines levert Kleinhesselink ook tuin & parkmachines, zoals gazon en zitmaaiers, robotmaaiers, bosmaaiers en motorzagen. De Ruurlose onderneming is tevens dealer van Kärcher hogedrukspuiten. Voor dergelijke machines of werktuigen zijn ook particuliere klanten van harte welkom. Ze kunnen terecht in de winkel of in de webshop. Kleinhesselink verhuurt ook machines, bijvoorbeeld voor de verzorging van weiland en bouwland. Dat is financieel aantrekkelijk aangezien er geen investerings- en onderhoudskosten mee gemoeid zijn. Weilandbloter en verticuteermachine zijn bijvoorbeeld populair.

Contact

Kleinhesselink b.v. is op werkdagen geopend van 8 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8 tot 13 uur.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.
Voor meer informatie:

Kleinhesselink b.v.
Tolhutterweg 24
7261 KT Ruurlo
T    0573 461555
E    webshop@kleinhesselink.nl
I     www.kleinhesselink.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *