Achterhoekse Zakenvrouwen

Klimavisie biedt maatwerkoplossingen voor bedrijven en particulieren

Erkend specialist in airconditioning, warmtepompen, klimaatbeheersing en luchtbehandeling

Klimavisie is een toonaangevend, merkonafhankelijk advies-, ontwerp- en installatiebureau voor airconditioning, warmtepompen, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. De onderneming kent een dynamische en flexibele bedrijfsstructuur en biedt oplossingen voor bedrijven en particulieren. Klimavisie heeft een landelijke dekking met het hoofdkantoor in Eibergen en vestigingen in IJsselstein en Drachten.

Duurzaamheid en energiebesparende oplossingen staan centraal in onze werkwijze. We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en monteren van airco installaties voor uiteenlopende toepassingen. Van woningen tot hotels, van kantoren tot bedrijfspanden en van winkel tot zorgcentrum. We maken uitsluitend gebruik van de beste merken, een garantie voor een uitstekende werking van de systemen. Klimavisie is dealer van Daikin en Mitsubishi. Referenties zijn o.a. het distributiecentrum van Wehkamp in Zwolle en de Hampshire hotels Avenarius in Ruurlo en ’s-Gravenhof in Zutphen.

Klimavisie, een Erkend Leerbedrijf, staat als uiterst vakbekwaam bekend. De betrouwbare en zeer zorgvuldig opererende onderneming is lid van de NVKL en mag zich daarom erkend specialist klimaatbeheersing noemen. Verder is het Eibergse bedrijf F-Gassen, VCA en PED gecertificeerd. 

Klanten krijgen bij Klimavisie de juiste aandacht. Dat zie je terug in een persoonlijke aanpak. Onze kracht is dat we ruime kennis en kunde in huis hebben en alles zelf doen, zodat afstemmingsproblemen achterwege blijven. We doen wat de klant verwacht en zoeken op locatie naar de meest optimale oplossingen. Onze adviseurs wonen en werken verspreid door heel Nederland.

Wij nemen graag de tijd voor u, daarom is het verstandig van tevoren een afspraak te maken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

Klimavisie
Steinkampsweg 6
7151 JB Eibergen
T   088 02 333 33
E   info@klimavisie.nl
I    www.klimavisie.nl

Vacatures voor een stralende toekomst

Versterk jij ons team?!

Door de sterke groei kan Klimavisie nieuw personeel goed gebruiken. In eerste instantie is het bedrijf op zoek naar een ervaren servicemonteur klimaattechniek en een (hulp)monteur klimaattechniek. De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk plaatsvinden in Gelderland en Overijssel. De werksfeer is prettig, open en collegiaal, maar ook zeer professioneel. We bieden een verantwoordelijke, fulltime functie met een inwerkperiode, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor bijscholing en doorgroei. Als medewerker beschik je over een eigen volledig uitgeruste servicebus (met inspraak bij de inrichting/gereedschappen) en werk je uitsluitend met A-merken. Weekend- en storingsdiensten zijn niet aan de orde.

Voor de functie-eisen en meer informatie over de vacatures, kijk op www.klimavisie.nl

Ben je in voor een stralende toekomst bij Klimavisie? Stuur dan je cv met motivatie naar: mhulshof@klimavisie.nl ter attentie van Martin Hulshof. Heb je eerst nog vragen, dan mag je altijd bellen met Martin: 088 02 33 333.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *