Arkaden Bocholt

Kom shoppen en genieten in Shopping Arkaden in Bocholt

De feestdagen komen eraan! Tijd voor een bezoekje aan Shopping Arkaden in Bocholt. In het sfeervolle overdekte winkelcentrum net over de grens bij Aalten, Winterswijk en Dinxperlo zitten maar liefst vijfenveertig verschillende winkels. Op zoek naar een cadeautje voor een ander of juist jezelf? Nieuwe kleding? Je slaagt altijd in Shopping Arkaden!

,,Achterhoekers en andere Nederlanders komen hier al ruim twintig jaar graag,” vertelt Heiko Wagner, Centermanager van het grote, gezellige overdekte winkelcentrum, ,,Sommigen hebben er een traditie van gemaakt om nog voor de winkels open gaan een kopje koffie te drinken bij Kaffee Klatsch, Eiscafe Cortina 2000 of Backerei Schmitz.”

Gratis parkeren

Voor wie nog niet eerder in Shopping Arkaden was: het mooie ruime winkelcentrum ligt in het hart van het gezellige Bocholt. Je parkeert er veilig en droog voor slechts negentig cent per uur in de eigen parkeergarage. Op zaterdag na 16 uur en op koopzondagen is het parkeren zelfs gratis.

Bekende ketens

De winkels en horecagelegenheden zijn verdeeld over twee verdiepingen. Het aanbod aan winkels en producten is gevarieerd. Je vindt er onder meer (sport)kleding, tassen, boeken,  (sport)schoenen, drogisterij-artikelen, koffers, kookartikelen, cadeaus en decoratie-artikelen. Bekende winkels zijn Saturn, New Yorker, TK-Maxx, C&A, Müller, Jack & Jones, Vero Moda, Woolworth, Snipes, Tara-M en Mayersche. Daarnaast is er volop keus aan kleinere gespecialiseerde winkels.

Elkaar ontmoeten

Shopping Arkaden is niet alleen om te winkelen. ,,Het is een plek om te struinen, te flaneren, wat te eten, te drinken en elkaar te ontmoeten,” aldus Wagner. ,,Juist in de komende periode, want er komen weer allerlei evenementen aan, zoals koopzondagen op 6 november en 11 december. Op 25 november is het Shopping Friday bis 22 Uhr. Dan hebben de winkels extra interessante aanbiedingen. Op Facebook starten we op 1 december met de digitale kerstkalender. Daar zijn dan elke dag mooie prijzen met een waarde van in totaal duizenden Euro’s te winnen.”

Kom naar Arkaden Shopping

Nu is dus dé tijd voor een bezoek aan Arkaden Shopping. Zeker als je er nog nooit geweest bent. In Shopping Arkaden neem je een voorproefje op de kerstdagen en vind je een cadeau voor Sint of kerst, of mooie decoratie of kleding voor de feestdagen. Geniet van de mooie omgeving, de sfeervolle kerstaankleding, de etalages en het lekkers dat de horeca in Arkaden je te bieden heeft.

Maandag t/m zaterdag 9.30 – 20.00 uur geopend

Berliner Platz 2
46395 Bocholt

www.arkaden-bocholt.com
www.facebook.com/ArkadenBocholt

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *