Kook sensatie aan huis

Koken-sensatie aan huis

Ik ben Dionne Vrijdag, chefkok. Van jongs af aan heb ik al een passie voor koken. Ik vind het heerlijk als ik mensen kan voorzien van een culinaire ervaring. Ik kook zoveel mogelijk met lokale producten en seizoensgebonden.

Koken aan huis

Schuif lekker aan in uw eigen huis en geniet! Ik kom bij u aan huis koken voor u en uw gasten. Het menu dat ik ga koken heb ik samen met u samengesteld en is naar uw wensen aangepast.

De mogelijkheden

Denk bijvoorbeeld aan een WALKING DINER. Diverse kleine gerechtjes, zodat uw gasten van allerlei lekkers kunnen proeven.

Verder bied ik CATERING op maat aan. Geen standaard buffetten waar u uit kunt kiezen, maar aangepast naar uw wensen en ideeën.

Een HAPJESBUFFET. Warme en koude hapjes gepresenteerd op buffet. Losse hapjes of borrelplanken.

Een HIGH WINE of HIGH BEER. Diverse soorten wijn of bier geserveerd met bijpassende hartige hapjes.

Meer informatie

Vrijdag’s kooksensatie
Harreveld
I: www.vrijdagskooksensatie.nl
E: info@vrijdagskooksensatie.nl
T: 06- 12 19 15 09

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *