Kort, pittig kapsel voor Astrid

Kort, pittig kapsel voor Astrid

Naam: Astrid Lieftogt
Leeftijd: 58 jaar
Woonplaats: Doetinchem
Hobby’s: Wandelen, fietsen en zwemmen
Waarom doe je mee aan de metamorfose: Ik wil graag een kort, pittig kapsel dat thuis makkelijk bij te houden is

Het model van de maand september is de 58-jarige Astrid uit Doetinchem. Ze wilde graag een kort kapsel dat thuis ook zelf gemakkelijk te onderhouden is.

Astrid stapte bij Hairemotion in Doetinchem binnen en werd onderhanden genomen door Ingrid. “Het haar van Astrid is dik en veel. We hebben het eerst in een goede coupe gesneden en geknipt met een asymmetrische lok. De 3D-schaar hebben we gebruikt om een nóg meer losser effect te creëren. Dit zal ze zeker merken in het dragen van haar kapsel, omdat het hierdoor langer in model blijft” licht Ingrid toe.

Warme uitstraling

Het haar is geverfd in een chocobruine tint en de haarpunten met een spoeling in een rood/bruine kleur. Door 2 kleuren te gebruiken krijg je een speels effect. “Verzorg je kapsel goed! Gebruik altijd een color-shampoo en daarna een conditioner. Dit alles voor het behoud van en mooie en glanzende kleur. Ga voor het föhnen een versteviging  gebruiken en breng het in model. Werk het daarna af met een pasta en een vleugje haarlak van het merk KMS en Goldwell” gaf de kapster nog als advies mee. 

Daarna bracht Astrid een bezoek aan SeeYou@10 in Terborg. “Astrid gaf aan van kleur te houden, maar meer de rustige kleuren. Tijdens het passen kwam ze erachter dat ze felle kleuren goed kan dragen” vertelt winkeleigenaresse Esther. Na het een en ander gepast te hebben, is er gekozen voor een mooie gekleurde jumpsuite (€ 39,95) gecombineerd met een rose blouse van Vero Moda (€ 39,99). Astrid heeft een warme uitstraling, waardoor ze deze felle kleuren heel goed kan hebben.

Reactie

Reactie Astrid: Ik ben erg blij met alles. Mijn haren zijn perfect geknipt en gestyled en bij de kleding voel ik mij prettig! Bedankt allemaal.

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
SeeYou@10: www.seeyou10.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *