lensink tweewielers

Korte levertijd op e-bikes bij Lensink Tweewielers

In een tijd waarin u in de media wordt overspoeld met berichten over hoe slecht e-bikes leverbaar zijn, willen Tamara en Remco Lensink van Lensink Tweewielers uit Winterswijk graag een ander geluid laten horen. “Van wat wij nu in de winkel hebben staan, kunnen we op dit moment zeker 80% binnen twee weken leveren, bovendien kan een klant hier fijn rondkijken en een fiets uitproberen”, vertelt Tamara Lensink, die afgelopen zomer de inkoop aanpaste om dit jaar voldoende fietsen kunnen leveren.

Ze weet wel dat het steeds lastiger wordt. “Als je op zoek bent naar een nieuwe e-bike, kun je met de aanschaf het beste niet wachten tot midden in de zomervakantie, als je in de zomer nog wilt fietsen. De keuze wordt namelijk steeds minder groot, want wie het eerst komt, die heeft nog de ruimste keuze en het eerst een fiets.” Lensink heeft naast e-bikes van de merken Batavus, Sparta, RIH, het hippe Qwic en het wat sportievere Sensa ook een ruime collectie stads- en kinderfietsen op voorraad. Ook voor een gebruikte fiets of e-bike kun je bij Lensink terecht.

Van Raam

Voor mensen die denken dat ze minder goed op een gewone fiets kunnen fietsen, biedt Lensink Tweewielers fietsen uit het Van Raam assortiment, “bij Van Raam in Varsseveld kunnen mensen kosteloos met een ergotherapeut kijken of er een fiets tussen zit die bij hen past, ze kunnen daar ook proefritten maken. Klanten komen daarna met de offerte bij ons en de levering en de service loopt dan via ons” Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend langs in de winkel of neem contact op met Lensink Tweewielers, Vredenseweg 9-1, 7101 LK Winterswijk

Tel. 0543 512392

E-mail: info@lensinktweewielers.nl

Website: www.lensinktweewielers.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *