Krabben orthopedisch schoentechniek

Krabben orthopedische schoentechniek is specialist in het oplossen van voetproblemen. In de praktijk in Harreveld zorgen Walter Krabben en Anne Marie Griffioen voor het juiste schoeisel in verschillende situaties. Ook voor de cliënt die niet zelf naar de praktijk kan komen staan zij klaar.

Een groeiende groep met voetproblemen zijn cliënten met Diabetes Mellitus. De kans op complicaties is bij hen twee tot vier keer zo groot. Door doorbloedingsstoornissen kunnen bloedvaten en zenuwvezels in de voet beschadigen. Het gevolg is minder gevoel in de voet en een verzwakking van botstructuren. De voetvorm kan veranderen waardoor eelt en drukplekken ontstaan. Wanneer dit niet tijdig opgemerkt en verzorgd wordt, kunnen ook wondjes en infecties ontstaan.

De keuze voor het type schoeisel wordt mede bepaald door de kwetsbaarheid van de voet en de voetvorm.

Kiezen voor het juiste schoeisel kan bijdragen aan het voorkomen van voetproblemen. Samen met de arts kan worden besproken of confectieschoeisel nog geschikt is of dat aangepast (orthopedisch) schoeisel een betere oplossing is. Ook voor een vrijblijvend en gratis schoenadvies kunt u terecht bij de orthopedische schoentechnici van Krabben.

Krabben is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30-12.00 en 13.00-17.00, uitsluitend op afspraak.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.