Moore MKW

Kroesewevers (Doetinchem) wordt Moore MKW

Op zoek naar carrièrekansen in de Achterhoek? Kom tijdens de Talententuin op 24 november dan eens langs bij More MKW Doetinchem. “Onze naam verandert van KroeseWevers naar Moore MKW, maar we blijven wie we zijn”, zegt Rick Lavalaye van Moore MKW Doetinchem.

Wat doet een accountant of belastingadviseur? Hoe is het om te werken bij Moore MKW? Eline Polderman, assistent-accountant, vertelt het op 24 november graag aan starters of meer ervaren professionals die op zoek zijn naar een job in de accountancy of fiscale praktijk. Zelf maakte Eline een half jaar geleden bewust de overstap van een grote organisatie in Arnhem naar het kantoor van Moore MKW in Doetinchem. “Hier is het heel persoonlijk, collega’s hebben altijd tijd voor je en je krijgt veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien”, vertelt Eline.

Samen met andere collega’s staat Eline op 24 november klaar voor iedereen die meer wil weten over Moore MKW als werkgever. Maar ook ondernemers zijn welkom, vertellen Rick en Eline. “We hebben mkb’ers bij alle vraagstukken waar financieringen, personeel, salaris en subsidies.”

We ontmoeten je graag op 24 november in de Talententuin. Heb je vragen? Bel of mail met Rick Lavelaye:
T: 06 10 95 89 08
E: rick.lavalaye@kroesewevers.nl
W: MOORE-MKW.NL

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *