KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem.

Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de naam KunstOogst. Diversiteit en authenticiteit maakt het werk van deze groep een unieke beleving. De hele augustus maand is oogstmaand; de ateliers van de kunstOogst deelnemers zijn opengestel voor bezoekers..

De ateliers liggen In een straal van 15 kilometer tussen Halle, Zelhem, Hengelo en Ruurlo, op bijzondere locaties in het prachtige coulissen landschap van de Achterhoek. Houd je van goede, mooie en  betaalbare kunst, vind je het boeiend kunstenaars in hun werkomgeving te ontmoeten en te spreken over motieven, werkwijze, inspiratie en passie? Kom naar de open ateliers om de oogst te bekijken.

De hele maand augustus zijn de deuren open op zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur. En natuurlijk ook op afspraak!

Voor meer informatie; www.kunstoogst.nl

https://www.kunstoogst.nl
https://www.facebook.com/p/KunstOogst-100083250461140
https://www.instagram.com/kunstoogst

Verder lezen

Huisdier
Erop uit
Leven
MIJN Magazine

MIJN Huisdier

Ook voor onze huisdieren is het straks vakantie. Ze logeren bij een pension of worden eens lekker onder handen genomen in een salon. Vooral bij warm weer valt het aan

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *