Verhagen Mondzorg

Laagdrempelige tandheelkunde bij Verhagen Mondzorg

Na een flinke verbouwing en wat tegenslagen in de bouw is het dan eindelijk zover, de praktijk van Verhagen Mondzorg in Winterswijk is klaar!

Op dinsdag 19 april 2022 zullen wij onze eerste patiënten verwelkomen aan Beatrixpark 8 te Winterswijk. Het pand dat voorheen de huisartsenpost Oost Achterhoek was, hebben we omgebouwd naar een tandartspraktijk. De praktijk heeft een ruime ontvangsthal, zeven behandelkamers, een sterilisatieruimte en een cursusruimte.

Maar wie zijn wij?

Wij zijn een Achterhoekse tandartspraktijk waar patiënten van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur s ’avonds terecht kunnen voor hun behandeling. We werken vanuit vier verschillende Verhagen Mondzorg praktijklocaties, die gevestigd zijn in Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde en nu ook Winterswijk. Daardoor zijn wij altijd flexibel en kan de patiënt snel geholpen worden.

In onze praktijken bieden we alle mondzorg onder één dak, van kindertandverzorging tot implantologie en van orthodontie tot bleekbehandelingen. Het Verhagen team van mondzorgspecialisten bestaat uit een gezonde mix van jonge talentvolle mondverzorgers en zeer ervaren tandartsen. Met deze diversiteit in ons team blijven we leren, van elkaar en met elkaar.

Orthodontie

Binnen onze praktijk bieden wij twee soorten beugelbehandelingen aan; een individueel gemaakte brackets beugel (Insignia-beugelsysteem) of doorzichtige hoesjes (Spark aligner systeem). Uniek aan beiden beugelbehandelingen is dat we van tevoren het eindresultaat al in beeld hebben en dit voor de start van de behandeling kunnen laten zien. Hierdoor zijn we sneller en kunnen we nog beter de verbeteringen volgen die samen met de patiënt gerealiseerd worden. Beiden beugelsystemen zijn voorspelbaar en heel nauwkeurig. Met Insignia worden de brackets op de tanden geplaatst met een nauwkeurigheid van 99%. Deze nauwkeurigheid is met geen enkel ander bracket beugelsysteem mogelijk.

Het Spark aligner beugelsysteem overtreft op vele punten ook zijn concurrenten; de hoesjes zijn veel helderder, ze verkleuren veel minder snel en ze zijn super comfortabel in het dragen, omdat de randen van elk hoesje handmatig worden gepolijst. We volgen de behandeling online en maken hierbij gebruik van kunstmatige intelligentie. Hierdoor hoeft de patiënt slechts één keer per tien weken naar de praktijk te komen en is nog eerder klaar ook!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over onze praktijk? Bekijk dan onze website; www.volledigmondzorg.nl of neem contact op met ons Verhagen Mondzorg-team!

Nieuwe uitdaging

Toe aan een nieuwe uitdaging? En ben jij op zoek naar een leuke baan met leuke collega’s in een innovatieve organisatie, waar geen dag hetzelfde is? Kijk dan snel op onze website voor alle openstaande vacatures.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *