Laat je verrassen bij vintage boutique 2NDTIME

Net buiten het centrum van Doetinchem vind je vintage boutique 2NDTIME. Misschien is het je favoriete winkel, misschien ben je er nog nooit geweest. Maar na 5,5 jaar weet menig vintage liefhebber de boutique van Priscilla Sevink wel te vinden.

Vintage shoppen is hip en trendy. En dat is niet voor niets. De items in vintage winkels zijn vaak origineel en tijdloos en vintage shoppen is ook nog eens duurzamer én leuker voor je portemonnee. Grote ketens zoals Zalando en de Bijenkorf hebben de trend inmiddels ook opgepakt, maar ook in Doetinchem kan je terecht voor de meest bijzondere vintage merk items

Unieke en kwalitatieve items van gerenommeerde merken

Priscilla Sevink nodigt je namelijk graag uit om eens te komen ervaren of vintage shoppen iets voor jou is. Dankzij haar brede netwerk (waartoe ook BN’ers behoren) komen de kledingstukken vanuit heel Nederland naar 2NDTIME, wat zorgt voor een exclusief en divers aanbod. Alle items in haar boutique zijn zo goed als nieuw én worden zorgvuldig geselecteerd. Truien van Michael Kors en Alix the Label, jasjes in allerlei kleuren van POM, prachtige schoenen van Louboutin en designer tassen van Gucci. Elke vrouw kan komen winkelen bij 2NDTIME en vaak genoeg komen zelfs 3 generaties samen shoppen.

“Bij 2NDTIME komen 3 generaties samen shoppen. Kleindochter, moeder én oma. En die slagen alle drie”

Priscilla vindt dat belangrijk. ‘Fashion is voor iedereen, dus iedereen is welkom om dit concept te beleven’. Bij 2NDTIME vind je daarom alle stijlen, verschillende maten en items voor alle leeftijden. Alles hangt mooi op kleur gesorteerd en het aanbod wisselt continu.

Van een afspraak op maat tot gezellige ladies nights

Bij 2NDTIME kan je rustig op je eigen tempo rondkijken wat er op dat moment in de boutique hangt, maar Priscilla helpt je ook graag als op zoek bent naar een specifiek item of stijl. Wil je persoonlijke aandacht dan kan je voor of na de openingstijden op afspraak langskomen. Priscilla maakt dan van te voren al een selectie of nodigt een styliste uit om samen eens goed naar je persoonlijke stijl te kijken.

Wil je ook meer weten over de laatste trends of hoe je kleding het beste kan combineren voor een originele look? Dan zijn er ook nog de ladies nights. Eens in de zoveel tijd kan je in een klein gezelschap genieten van een leuke avond met andere vrouwen, die net als jou van vintage houden. 

Benieuwd wanneer deze ladies nights worden georganiseerd of welke kleding zoal in de boutique hangt? Volg 2NDTIME op Instagram of Facebook (2ndtimeboutique).

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag van 11 u – 17 u

(of buiten openingstijden op afspraak)

Vintage boutique 2NDTIME

Dominee van Dijkweg 19 | Doetinchem | T: 0314 645 862 | 2ndtime.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *