mirjam gevers

Lactatiekundige Mirjam Grevers geeft eerlijk advies

Mirjam Grevers is gediplomeerd en gecertificeerd lactatiekundige en werkt in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, maar geeft ook hulp thuis vanuit haar lactatiekundige praktijk Volle Teugen.

Mirjam wordt ingeschakeld bij alle zaken die te maken hebben met borstvoeding en dat wordt in veel gevallen door de verzekering vergoed.


Voor de geboorte

Professionele hulp kan nodig zijn bij het geven van borstvoeding. Soms al tijdens de zwangerschap. “In de zwangerschap kan je denken aan vragen als: kan ik wel borstvoeding geven of hoe zit het met het gebruik van medicatie. Maar het kan ook zijn dat de vorm van de tepels of bepaalde gezondheidsaandoeningen vragen oproepen. Antenataal kolven is kolven in de zwangerschap. Zo zorg je er voor dat er al moedermelk is voor de geboorte Dit heeft voordelen bij bijvoorbeeld diabetes, PCOS of wanneer je geen kunstvoeding wil geven.” Antenataal kolven mag alleen onder begeleiding van een lactatiekundige of verloskundige.

Na de geboorte

Ook na de geboorte kunnen problemen optreden. “Niet alleen van de kant van de moeder, maar ook van de baby. Als neonatologie verpleegkundige heb ik ervaring opgedaan met te vroeg geboren baby’s of baby’s met aangeboren aandoeningen.” Mirjam geeft graag een eerlijk advies. Zodat je kunt leven met volle teugen.

Contact

Lactatiekundige praktijk Volle Teugen Winterswijk.
T: 06-34399042
E: mirjam@lactatiekundigevolleteugen.nl
W: www.lactatiekundigevolleteugen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *