Lageschaar BV

Lageschaar BV verbouwt alles binnen de muren

Iedereen kent wel de busjes van de firma Lageschaar uit Groenlo. Het bedrijf staat vooral bekend om de vakkundige montage van badkamers en keukens, maar doet nog zo veel meer. “We verbouwen eigenlijk alles binnen de muren, gaan voor maatwerk, prachtige creaties en willen de klant compleet ontzorgen”, vertelt bedrijfseigenaar Joost Berendsen.

Bij ons kunt u terecht voor de complete afwerking. Denk hierbij aan PVC vloeren, Traprenovatie, Tegels, Sanitair, Binnendeuren en Raambekleding. Ook krijgen wij steeds meer de vraag of wij maatwerk konden leveren. Dan moet u denken aan tafels, TV-wanden, wasmachine- opstellingen, inbouwkasten en complete keukens inclusief inbouwapparatuur. Wat is nog mooier dan dat wij de gehele verbouwing hebben mogen verzorgen. En als kers op de taart pakken wij dan nog het interieur aan. Onze kracht zit hem in korte lijntjes, goed overleg en luisteren naar de wensen van de klant.

Afspraak

Samen kunnen wij hele mooie dingen maken.
Benieuwd? Wij zien u graag op afspraak in onze Toonzaal aan de Bolwerk 4 te Groenlo.

Meer informatie:

Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage,
Bolwerk 4, 7141 JM Groenlo
T: 0544 – 468 498
W: lageschaarmontage.nl
E: info@lageschaarmontage.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *