Lageschaar BV verbouwt alles binnen de muren

Lageschaar BV

Iedereen kent wel de busjes van de firma Lageschaar uit Groenlo. Het bedrijf staat vooral bekend om de vakkundige montage van badkamers en keukens, maar doet nog zo veel meer. “We verbouwen eigenlijk alles binnen de muren, gaan voor maatwerk, prachtige creaties en willen de klant compleet ontzorgen”, vertelt bedrijfseigenaar Joost Berendsen.

Bij ons kunt u terecht voor de complete afwerking. Denk hierbij aan PVC vloeren, Traprenovatie, Tegels, Sanitair, Binnendeuren en Raambekleding. Ook krijgen wij steeds meer de vraag of wij maatwerk konden leveren. Dan moet u denken aan tafels, TV-wanden, wasmachine- opstellingen, inbouwkasten en complete keukens inclusief inbouwapparatuur. Wat is nog mooier dan dat wij de gehele verbouwing hebben mogen verzorgen. En als kers op de taart pakken wij dan nog het interieur aan. Onze kracht zit hem in korte lijntjes, goed overleg en luisteren naar de wensen van de klant.

Afspraak

Samen kunnen wij hele mooie dingen maken.
Benieuwd? Wij zien u graag op afspraak in onze Toonzaal aan de Bolwerk 4 te Groenlo.

Meer informatie:

Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage,
Bolwerk 4, 7141 JM Groenlo
T: 0544 – 468 498
W: lageschaarmontage.nl
E: info@lageschaarmontage.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *