‘Laser ontharingskliniek biedt permanente oplossing’

Met IPL duurder uit en nooit klaar

Mensen die last hebben van ongewenste haargroei in hun gezicht of op hun lichaam kunnen kiezen uit verschillende manieren van behandelen. Laserontharing heeft zich bewezen als de meest effectieve methode. IPL of lichtflitstherapie vormt een alternatief, maar biedt geen definitieve oplossing.


Bij IPL of ontharing via lichtflitsapparatuur zijn veel behandeling en nodigen deze methode werkt op termijn niet af doende. De Laser ontharingskliniek met vestigingen in o.a. Borculo en Doetinchem ziet steeds vaker klanten die niet tevreden zijn over IPL. ‘Een laser is tien tot vijftien keer zo duur als een IPL apparaat. Dat is niet voor niets”, benadrukt Hans Vervoort eigenaar van de Laser ontharingskliniek.“ Met een laser kun je een garantie afgeven voor definitieve ontharing. Daarvoor zijn drie tot maximaal zes behandelingen nodig. Bij IPL praatje over twintig tot dertig behandelingen en blijft het een tijdelijk resultaat.

Binnen zes maanden tot een jaar is er weer sprake van ongewenste haargroei. Je bent dus nooit klaar en uiteindelijk veel duurder uit.” De Laser ontharings kliniek heeft in 15 jaar een uitstekende naam opgebouwd en telt inmiddels zeven vestigingen. Er wordt gewerkt met de Light Sheer Diode laser, de Rolls Royce onder de ontharingslasers. Het is de meest moderne en veiligste manier voor permanent ontharen. Bij de Laser ontharings kliniek bent u van harte welkom voor een gratis in take van ongeveer 45 minuten. Daarin wordt uitgebreid teksten uitleg gegeven hoe er wordt gewerkt en wat de kosten zijn. Laser ontharing in het gelaat wordt vergoed door uw ziekte kosten verzekering. Naast het gratis intake gesprek ontvangt u 50% korting op de 1ste behandeling.


U bent op afspraak van harte welkom bij Laser ontharingskliniek!


De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *