Laserontharingskliniek

‘Laserontharingskliniek biedt permanente oplossing’

Mensen die last hebben van ongewenste haargroei in hun gezicht of op hun lichaam kunnen kiezen uit verschillende manieren van behandelen. Laserontharing heeft zich bewezen als de meest effectieve methode. IPL of lichtflitstherapie vormt een alternatief, maar biedt geen definitieve oplossing.

Bij IPL of ontharing via lichtflitsapparatuur zijn veel behandelingen nodig en deze methode werkt op termijn niet afdoende. De Laserontharingskliniek met vestigingen in o.a. Doetinchem en Borculo ziet steeds vaker klanten die niet tevreden zijn over IPL. “Een laser is tien tot vijftien keer zo duur als een IPL apparaat. Dat is niet voor niets”, benadrukt Hans Vervoort eigenaar van de Laserontharingskliniek. “Met een laser kun je een garantie afgeven voor definitieve ontharing. Daarvoor zijn drie tot maximaal zes behandelingen nodig. Bij IPL praat je over twintig tot dertig behandelingen en blijft het een tijdelijk resultaat. Binnen zes maanden tot een jaar is er weer sprake van ongewenste haargroei. Je bent dus nooit klaar en uiteindelijk veel duurder uit.”

De Laserontharingskliniek heeft in 15 jaar een uitstekende naam opgebouwd en telt inmiddels zeven vestigingen. Er wordt gewerkt met de LightSheer Diodelaser, de Rolls Royce onder de ontharingslasers. Het is de meest moderne en veiligste manier voor permanent ontharen. Bij de Laserontharingskliniek bent u van harte welkom voor een gratis intake van ongeveer 45 minuten. Daarin wordt uitgebreid tekst en uitleg gegeven hoe er wordt gewerkt en wat de kosten zijn. Laserontharing in het gelaat wordt vergoed door uw ziektekostenverzekering. Naast het gratis intake gesprek ontvangt u 50% korting op de 1ste behandeling.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Voor een afspraak:

Laserontharingskliniek in Sports Palace

Mercuriusstraat 22

7006 RL Doetinchem

T   06 830 08 291

I    www.laserontharingskliniek.nl

De andere vestigingen van de Laserontharingskliniek bevinden zich in:

Borculo, Zutphen, Apeldoorn, Arnhem, Meppel, Steenwijk en Almere.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *