Laserontharingskliniek

‘Laserontharingskliniek biedt permanenteoplossing in maximaal 3-6 behandelingen’

De Laserontharingskliniek telt zeven vestigingen, bestaat meer dan 15 jaar en heeft in die tijd een uitstekende naam opgebouwd. Laserontharing biedt uitkomst voor mensen die last hebben van ongewenste haargroei in hun gezicht of op hun lichaam. Bij IPL of ontharing via licht-flits­-apparatuur zijn veel meer behandelingen nodig en deze methode werkt op termijn niet afdoende.

De Laserontharingskliniek met vestigingen in o.a. Doetinchem en Borculo ziet steeds vaker klanten die niet tevreden zijn over IPL. “Een laser is tien tot vijftien keer zo duur als een IPL-apparaat. Dat is niet voor niets”, benadrukt Hans Vervoort eigenaar van de Laserontharingskliniek. “Met een laser kun je een garantie afgeven voor definitieve ontharing. Bij IPL praat je over tientallen behandelingen en blijft het een tijdelijk resultaat. Binnen zes maanden tot een jaar is er weer sprake van ongewenste haargroei. Je bent dus nooit klaar en uiteindelijk veel duurder uit.”

Geconcentreerde lichtstraal

Laserontharing met de LightSheer Diodelaser is de perfecte oplossing. Het is de Rolls Royce onder de ontharingslasers, de meest moderne en veiligste manier voor permanent ontharen. De laser produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan de huid aan te brengen. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk. Met name de dikke en donkere haren worden met de laser definitief verwijderd. De methode is pijnloos. Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig. Ze vinden plaats met tussenpozen van 4 tot 8 weken.

Van harte welkom

Naast het gratis intakegesprek ontvangt u 50% korting op de 1ste behandeling. U bent op afspraak van harte welkom. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur

Laserontharingskliniek in sportschool Fitland

Mercuriusstraat 22
7006 RL Doetinchem
T:  06 830 08 291
I:  www.laserontharingskliniek.nl
De andere vestigingen van de Laserontharingskliniek bevinden zich in: Borculo, Zutphen, Apeldoorn, Arnhem, Meppel, Steenwijk.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *