lang leve kunst

Lekker uitvliegen met Lang Leve Kunst!

Laat de coronaperikelen even naar de achtergrond verdwijnen met behulp van de coronaproof kunstactiviteiten van Lang Leve Kunst & Naoberschap van Amphion. Geniet van een drietal verrassende activiteiten, deelname is volledig kosteloos. Ga met Achtje Engbergen lekker wandelen, neem deel aan Kunst door de Brievenbus of geniet van prachtige verhalen van de Telefonische Voorleesbrigade.

Telefonische Voorleesbrigade
Vrijwilligers van de Telefonische Voorleesbrigade staan klaar! Kruip een kwartiertje weg in een mooi verhaal dat voorgelezen wordt. Deelnemers kunnen zich laten verrassen door de voorlezer of kiezen samen een verhaal of gedicht uit. Na het voorlezen is er gelegenheid om nog even na te praten en wordt er eventueel een afspraak gemaakt voor de volgende keer.

Kunst door de Brievenbus
“Om de week een cadeautje om helemaal vrolijk van te worden,” zei één van de deelnemers. Met Kunst door de Brievenbus krijgt fantasie de vrije loop. Kunstenaars bedenken tekenopdrachten waarmee de deelnemers thuis aan de slag gaan. De opdrachten prikkelen de fantasie en geven plezier. Elke deelnemer heeft een vrijwilliger als contactpersoon. Deelnemers werken alleen of samen met bijvoorbeeld een bekende of met een kleinkind.

Praktisch
Meedoen aan Rondje Engbergen? Stuur een e-mail naar langlevekunst@amphion.nl, vermeld naam en woonplaats en je krijgt het boekje gratis gemaild. Even uitprinten en lekker aan de wandel. Deelnemen aan de Telefonische Voorleesbrigade of Kunst door de Brievenbus? Stuur een e-mail naar langlevekunst@amphion.nl o.v.v. de activiteit en we nemen contact op.

Lang Leve Kunst en Naoberschap
Het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap organiseert kunstactiviteiten voor ouderen met als doel samen van mooie momenten te genieten. Partners van het programma zijn Markenheem, Sensire, Attent, de Herbergier, Liemerije, Het Slingelandziekenhuis, Kruiswerk Achterhoek Liemers, Het Cultuur- & Erfgoedpact en Amphion Cultuurbedrijf. Het programma wordt ondersteund door Fonds Sluyterman van Loo, Het RCOAK en het Fonds Cultuur Participatie. Zie amphion.nl/langlevekunst

___________________________________________________________________

Andere uitjes

Erop uitgaan in de Achterhoek? Bekijk dan de mogelijkheden via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *