huidenzo personeel

Lizzy Schut van Praktijk Huidenzo Doesburg

‘Ik zie het als mijn missie om mensen van hun huidproblemen af te helpen’

Huidproblemen kunnen een enorme impact op mensen hebben. Praktijk Huidenzo in Doesburg biedt uitkomst. De huidverbeteringspraktijk staat onder leiding van Lizzy Schut, gespecialiseerd schoonheidsspecialiste. “Ik zie het als mijn missie om mensen van hun huidprobleem af te helpen. Om zo te zorgen dat ze weer lekker in hun vel zitten. Dat geeft me zoveel voldoening!”

Lizzy Schut (28) geldt als ervaringsdeskundige. Ze kreeg te maken met een onrustige huid en kon voor haar gevoel nooit zonder make-up de deur uit. “Als schoonheidsspecialiste ben ik me gaan verdiepen in huidproblematiek, net zo lang tot ik mijn eigen huid rustig had. Symptoombestrijding heeft geen zin. Je kunt een probleem pas oplossen als je de oorzaak opspoort en aanpakt. Zo werk ik ook bij Huidenzo.” Laatst behandelde ze een jongen met hardnekkige acné. Hij gebruikte veel zuivelproducten en stopte ermee op advies van Lizzy. In combinatie met de behandelingen verdween het probleem. “Hij zei: ‘ik durf met daglicht weer de straat op.’ Daar doe ik het voor.”

Lizzy was actief als schoonheidsspecialiste bij een salon in Renkum. Ze kwam zelf als klant over de vloer bij Praktijk Huidenzo in Doesburg en hoorde ruim drie jaar geleden dat de eigenaresse het wilde verkopen vanwege ziekte. “Ze benaderde me, maar aanvankelijk vond ik het nog te vroeg voor zo’n groot avontuur. Het was een droom voor later. Aan de andere kant komt zo’n kans niet snel voorbij. Mijn vriend, zelf ondernemer, gaf me het zetje in de goede richting en zo stond ik vroeger dan verwacht op eigen benen.”

Hoge kwaliteit

Speerpunt bij Huidenzo is een hoge kwaliteit in behandelingen en producten. Langzaam zette Lizzy de praktijk naar haar eigen hand. “Het interieur is zo ingericht dat mannen en vrouwen zich hier thuisvoelen.” De aanpak slaat aan. Steeds meer klanten weten de praktijk te vinden. Het resulteerde in uitbreiding van het team met allround schoonheidsspecialiste Esmee. Al eerder werd een samenwerkingsverband aangegaan met Cosmetique Totale, een bedrijf met gediplomeerde huidtherapeutes. “Daardoor hebben we onze service en professionaliteit naar een nog hoger niveau getild. Er zijn ook medische behandelmethodes mogelijk onder andere met behulp van lasertechniek.”

De dienstverlening van Huidenzo is breed. De behandelingen zijn gericht op veel huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, ontharen, couperose, littekens & striae, microdermabrasie, camouflage en eczeem. Naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen gaat het om peelings en bindweefselmassages, waarvan ook nog eens een ontspannende werking uitgaat. De behandelingen worden gecombineerd met producten die meerwaarde bieden: hannah, Dermalogica en Absolution, allemaal merken die hoog aangeschreven staan.


Praktijk Huidenzo is aangesloten bij brancheorganisatie Anbos.
De openingstijden zijn:

Dinsdag van 9.30 tot 22 uur
donderdag van 9.30 tot 17 uur
vrijdag van 12 tot 22 uur
zaterdag van 13 tot 17 uur.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

Praktijk Huidenzo
Helmichstraat 13
6981 DM Doesburg
T   06 81072189
E   info@huidenzodoesburg.nl
I    www.huidenzodoesburg.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *