Maandelijkse soosavond voor LHBTi met een verstandelijke beperking

Maandelijkse soosavond voor LHBTi met een verstandelijke beperking

De soosavond komt er op initiatief van Gonny Spexgoor en Ienke Spoor. Zij werken beiden met verstandelijk beperkte jongeren en bemerkten in hun werkveld dat er een grote behoefte is om elkaar te ontmoeten. Dit bleek ook op de informatie avond welke gehouden is in juli 2022. “Wij denken dat er belangstelling is voor zo’n maandelijkse avond. Het is belangrijk om met elkaar gevoelens te kunnen delen dat er een eigen plek is waar je terecht kunt.”

Tijdens deze avonden welke gaan plaats vinden zal er zeker ook ruimte zijn voor allerlei activiteiten die door de deelnemers bedacht worden, waarbij zij ondersteuning ontvangen van enthousiaste vrijwilligers. De locatie waar het gehouden wordt is bij café het Doktertje aan de Molendijk 4 te Lichtenvoorde. Ingang via achterzijde. De ruimte wordt gratis ter beschikking gesteld en voor de eerste avond worden 2 gratis drankjes aangeboden.

De eerste avond is op donderdag 22 september van 19:30-21:30 uur ( deur open 19:15 uur). De bedoeling is om elke 3de donderdag van de maand  een soosavond te houden. Breng gerust je begeleiding of familie mee als je de eerste keer spannend vindt. De naam is KEI CAFE, voor vragen kunt u contact op nemen via de mail: Kei@coctwenteachterhoek.nl of bel naar 06-30788441. Wij danken COC Twente Achterhoek voor hun ondersteuning.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *