Maandelijkse soosavond voor LHBTi met een verstandelijke beperking

Maandelijkse soosavond voor LHBTi met een verstandelijke beperking

De avond komt er op initiatief van Gonny Spexgoor en Ienke Spoor. Zij werken beiden met verstandelijk beperkte jongeren en bemerkten in hun werkveld dat er een grote behoefte is om elkaar te ontmoeten. Dit bleek ook op de informatie avond welke gehouden is in juli 2022. “Wij denken dat er belangstelling is voor zo’n maandelijkse avond. Het is belangrijk om met elkaar gevoelens te kunnen delen dat er een eigen plek is waar je terecht kunt.”

Tijdens deze avonden welke gaan plaats vinden zal er zeker ook ruimte zijn voor allerlei activiteiten die door de deelnemers bedacht worden, waarbij zij ondersteuning ontvangen van enthousiaste vrijwilligers. De locatie waar het gehouden wordt is bij café het Doktertje aan de Molendijk 4 te Lichtenvoorde. Ingang via achterzijde. De ruimte wordt gratis ter beschikking gesteld en voor de eerste avond worden 2 gratis drankjes aangeboden.

De eerste avond is op donderdag 22 september van 19:30-21:30 uur ( deur open 19:15 uur). De bedoeling is om elke 3de donderdag van de maand  een soosavond te houden. Breng gerust je begeleiding of familie mee als je de eerste keer spannend vindt. De naam is KEI CAFE, voor vragen kunt u contact op nemen via de mail: Kei@coctwenteachterhoek.nl of bel naar 06-30788441. Wij danken COC Twente Achterhoek voor hun ondersteuning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *