Maatkamp Kozijnen bestaat 25 jaar

Maatkamp Kozijnen bestaat 25 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een begrip in de Achterhoek. Het bedrijf van Paul Maatkamp hecht grote waarde aan kwaliteit, service en vertrouwen. Een belangrijk onderscheidend onderdeel is de eigen montage. “Onze mensen die de montage verzorgen en service leveren maken het verschil.”

Kunststof deuren en kozijnen, Maatkamp Kozijnen is er groot mee geworden. Een kwart eeuw geleden was Paul Maatkamp al overtuigd dat het een vlucht zou nemen. “Toch duurde het even voordat mensen massaal warm liepen voor kunststof. Nu is het gemeengoed. Iedereen kent de voordelen en is enthousiast.” De kunststof producten hebben zich sterk ontwikkeld en zijn inmiddels niet meer van hout te onderscheiden. Het imago is daardoor flink verbeterd. De hoge isolatiewaarde is een sterk punt en kunststof is natuurlijk zeer onderhoudsvriendelijk. Van het om de zoveel jaar schilderen ben je verlost. De producten komen in aanmerking voor subsidie en duurzaamheidsleningen. “Al met al is het een aantrekkelijke investering. Het zorgt voor comfort, een beter energielabel en je krijgt er een hogere woningwaarde voor terug”, weet Patrick Beumer.   

Kracht

Maatkamp Kozijnen levert en monteert kozijnen, deuren, schuifpuien, gevelbekleding, terrasoverkappingen, rolluiken en screens. Het aanbod kwaliteitsproducten is te zien in de showrooms in Lichtenvoorde en Zutphen. Maatkamp is klantvriendelijk, oplossingsgericht en geeft een gedegen eerlijk advies. “De montage houden we bewust in eigen hand”, zegt Paul Maatkamp. “Het is onze kracht.” Patrick Beumer knikt instemmend. “Daardoor zijn we niet afhankelijk van anderen en kunnen we voldoen aan onze eigen hoge kwaliteitseisen, ook als het om service gaat. Er wordt zorgvuldig en netjes gewerkt. Het voorkomt ook misverstanden.” De professionele en persoonlijke aanpak legt de betrouwbare onderneming geen windeieren. Het loopt als een trein, daardoor zijn er inmiddels drie montageteams actief, is het aantal medewerkers gegroeid naar 12 en werd de magazijncapaciteit vergroot. Er is weinig verloop in personeel, dat zie je terug in lange dienstverbanden. De economische crisis werd doorstaan en in coronatijd moest de groei worden bijgehouden. “De focus op kleinschaligheid blijft overeind. We nemen in een gemoedelijke sfeer uitgebreid de tijd voor de klant. De beste reclame is nog altijd mond-tot-mond reclame. Dat zijn we ons terdege bewust en daarom telt alleen een tevreden klant.”

Contact

Voor meer informatie en de openingstijden, werp een blik op de vernieuwde website www.maatkamp.nl

Lichtenvoorde
Maatkamp Kozijnen                                                             
Nobelstraat 7                                                                             
7131 PZ  Lichtenvoorde                                                      
T:   0544 466 208  

Zutphen  
Maatkamp Kozijnen
Loohorst 2
7207 BM  Zutphen
T: 0575 740000                                                             

E: info@maatkamp.nl
I: www.maatkamp.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.