mabo techniek

Mabo Techniek realiseert leuke projecten in de installatietechniek

Mabo Techniek is een veelzijdig en dynamisch installatiebedrijf dat is gespecialiseerd in diverse projecten van utiliteit tot woningbouw. Ze bieden werkzaamheden en diensten aan die zich richten op de elektrotechniek, cameraen inbraakbeveiliging, domotica, airco’s en warmtepompen. Niet alleen voor het adviseren, ontwerpen en aanleggen daarvan, maar ook voor inspectie en onderhoud.

Eigenaar Mark Bokkers heeft al twintig jaar ervaring in de installatietechniek en vier jaar geleden besloot hij in Lichtenvoorde voor zichzelf te beginnen. Hij richtte Mabo Techniek op en verhuisde vorig jaar naar Doetinchem. Inmiddels heeft het bedrijf een flinke klantenkring. Voor een deel particulieren, maar vooral ook klanten uit de zakelijke markt.

De afgelopen jaren heeft Mabo Techniek leuke projecten gerealiseerd. Ze deden bij bijvoorbeeld het Amphion theater, het SKB- en het Slingeland Ziekenhuis diverse interne verbouwingen op installatietechnisch vlak.

Bokkers: “In het Amphion theater hebben we bijvoorbeeld op verschillende plaatsen in het pand touchscreens aangebracht, waarmee ze de verlichting kunnen bedienen. Maar we doen niet alleen de standaard installatiewerkzaamheden, maar gaan met de ontwikkelingen mee en plaatsen ook palen voor het opladen van elektrische auto’s.”

Mabo Techniek is in veel opzichten gecertificeerd: Het BRL100/F-gassen certificaat is verplicht als monteurs zich bezighouden met de koeltechniek en daarmee zijn ze ook erkend installateur. InstallQ is voor de erkenning als installateur elektrotechnisch. “We vinden het belangrijk om dat allemaal goed voor elkaar te hebben”, legt Bokkers uit, die met het oog op de groei van zijn bedrijf altijd op zoek is naar passend personeel.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *