Mangohout black: de perfecte combinatie!

Mangohout black: de perfecte combinatie!

Zwarte meubels zijn dit jaar helemaal in de mode. Dat is niet voor niets: ze zijn stijlvol, opvallend mooi en passen in elke woonstijl. Ook mangohout is een ware meubeltrend. Mangohoutonline.nl laat zien dat je, wanneer je deze twee trends combineert, pas echt iets bijzonders krijgt!

Mangohoutonline.nl is verliefd op mangohout. De webshop is dan ook tot de nok gevuld met massief mangohouten eettafels, salontafels, kasten, en nog veel meer. De online winkel wil iedereen kennis laten maken met deze schitterende houtsoort. Je kunt meubels van mangohout hier ook in het zwart vinden. Die zijn afgewerkt met een stijlvolle, diepzwarte lak.

Zwart mangohout

Zwart mangohout – ook wel ‘mangohout black’ genoemd – heeft een extra opvallende uitstraling. Zwarte meubels zijn blikvangers en hebben een neutrale uitstraling, waardoor ze het in verschillende woonstijlen goed doen. Een eettafel van massief hout valt prachtig op in de woonkamer, en in een zwarte boekenkast vallen je kleurrijke boeken nog mooier op.

Voordelig

Het is de missie van Mangohoutonline om iedereen in Nederland op een betaalbare manier van mangohout te laten genieten. De meubelwinkel werkt zonder dure tussenpersonen of hoofdkantoren: de meubelen worden direct vanuit de fabriek geïmporteerd. Zo kunnen ze de meubelen voor de voordeligste prijs aanbieden, en daar profiteer jij van.

Wil je de mangohouten meubelen bekijken?

Je vindt het volledige assortiment op www.mangohoutonline.nl. Wil je ze in het echt bekijken, kom dan eens langs in de showroom te Doetinchem!

Wilt u meer informatie? Bekijk de website: mangohoutonline.nl of bezoek de winkel: Korte Kapoeniestraat 102 | 7001 CA in Doetinchem | T: 0229-745249

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *