HBT Chaletbouw Winterswijk

Mantelzorg chalets bij HBT Chaletbouw Winterswijk

Bij HBT Chaletbouw in Winterswijk bouwen ze al jaren op maat gemaakte chalets voor recreatieve doeleinden. Echter is de vraag naar mantelzorg chalets de laatste jaren ook gestegen.

Zo heeft HBT Chaletbouw de afgelopen jaren al een aantal mooie projecten mogen uitvoeren in de omgeving Achterhoek. Hoewel de meeste recreatie chalets zich een weg naar het westen vinden krijgen de mantelzorg woningen ook steeds vaker een mooie plek in de Achterhoek. Bij HBT Chaletbouw vinden ze dat zelf ook prachtig. Alle chalets en mantelzorg chalets worden naar wens van de klant ontworpen. Door de jarenlange ervaring zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom denken de adviseurs graag met u mee om uw droom (mantelzorg)chalet te realiseren.

Contact

HBT Chaletbouw
Buys Ballotstraat 13E, Winterswijk
T: 06-26 46 22 45 Han | 06-44 06 11 73 Manouk
E: info@hbtchaletbouw.nl
I: www.hbtchaletbouw.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *