Marie-José uit Varsseveld

Marie-José uit Varsseveld ondergaat metamorfose!

Naam: Marie-José
Woonplaats: Varsseveld
In het dagelijks leven: Logistiek medewerkster
Hobby’s: Wandelen, fietsen en terrasje pakken
Waarom doe je mee aan een metamorfose: Ik wilde mijn man verrassen in verband met ons 25-jarig huwelijk

Ons model van de maand september is Marie-José uit Varsseveld. Ze wilde graag eens iets anders, ook om haar man te verrassen vanwege hun 25-jarig huwelijk.

Nieuwe coupe bij Hairemotion in Doetinchem

Marie-José stapte de salon van Hairemotion binnen met een duidelijk doel. Iets heel anders, maar niet te kort. “Het haar had geen model en kleur meer en daarom heb ik er forse lagen in geknipt. Ook heb ik het gesneden, zodat er wat meer valling in komt. Nu er meer lagen in zitten kun je zien dat er ook meer beweging in komt en dat zorgt ervoor dat het haar makkelijker valt,” vertelt kapster Ingrid. Marie-José kan het nu zelf ook snel en leuk in model krijgen.

Haarverzorging en een nieuwe kleur

Er is samen gekozen om een folie coupe soleil te zetten door het hele haar. Dit is verfrissend en mooi voor de zomerdagen en het groeit geleidelijk uit. “ Wel geef ik het advies mee, verzorg je haren goed. Gebruik een shampoo van KMS, dat beschermd en verzorgd het op en top! Daarnaast een conditioner die je een paar minuten in laat werken en weer uitspoelt voor de extra glans. Dan een föhnversteviger erin en föhnen maar. Wij hebben voor de afwerking even de krultang erdoor heen gehaald” aldus Ingrid.

Prachtige kleding van de Dames van 0314

Voor de fotoshoot bracht Marie-José een bezoek aan de Dames van 0314 voor een frisse restyling. Ze draagt een complete outfit van Studio Anneloes. Deze bestaat uit een mooie mouwloze top (€ 69.95) gecombineerd met de bijpassende broek (€ 129.95).Om de outfit een boost te geven wordt deze afgemaakt met een fuchsia blazer (€ 159.95). De schoenen zijn afkomstig van Schuurman Schoenen.

REACTIE NA AFLOOP:

Ontzettend bedankt allemaal, wat een leuke ervaring! Was erg benieuwd naar het eindresultaat maar…. super!!

Bekijk onderstaand de volledige metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl
Schuurman Schoenen: www.schuurman-schoenen.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de cVoor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *