marielle bijeen

Mariëlle Bijeen: preventie en herstel bij burn-out klachten

Gericht aan de slag met burn-out klachten

De gejaagde maatschappij, de druk om te presteren; het vraagt veel van mensen. Het zorgt voor disbalans en potentiele overspannen en burn-out klachten. Ook steeds meer jongeren ondervinden daar de gevolgen van. Heb je behoefte aan ondersteuning op het gebied van vitaliteit en burn-out preventie en herstel? Met persoonlijke coaching van Mariëlle Bijeen ga je gericht aan de slag.

Mariëlle Jongerius uit Lichtenvoorde is in februari van start gegaan met Mariëlle Bijeen. Ze is Vitaliteitscoach en Outdoor Life Coach. Als ervaringsdeskundige weet ze precies wat een burn-out met je doet. Haar doel is om mensen in hun kracht te zetten en daar gebruikt ze het liefst de natuur bij omdat het helend werkt en voor levensenergie zorgt. “Ik wil mensen die hetzelfde meemaken graag helpen, daar ligt mijn hart.”


Complete uitputting

“Vier jaar geleden kreeg ik zelf te maken met een burn-out. Het hakte er flink in. Ik had twintig jaar gewerkt in apotheken in binnen- en buitenland, van apothekersassistente tot farmaceutisch manager. De lat lag hoog en legde ik ook hoog. Uiteindelijk zorgde langdurige stress en spanning en het onbewust verleggen van mijn grenzen voor complete uitputting. Ik raakte in een depressie en durfde uiteindelijk zelfs niet meer alleen thuis te blijven. Mijn burn-out zette mijn leven op zijn kop. Ik had roofbouw gepleegd op mijn lichaam en het blijkt heel lastig om daar uit te komen, dus je moet echt de tijd nemen. Uiteindelijk lukte het mij met vallen en opstaan om de draad weer op te pakken. Ik weet wat mensen doormaken. Als coach wil ik de balans in jouw leven helpen herstellen en je handvaten bieden. In mijn  traject leer je jezelf beter kennen. Daarbij leer je patronen herkennen en zo nodig te doorbreken. Het is belangrijk dat je openstaat voor persoonlijke ontwikkeling. Het veranderproces is zeker niet de makkelijkste weg, daar kan ik je hulp bij bieden.” En dat is wat Mariëlle Bijeen doet. “Mensen zijn in zo’n fase vaak op zoek naar rust en balans en later in het traject wellicht naar verandering. Daar gaan we mee aan het werk. Ieder mens heeft zijn eigen waarheid en zijn eigen antwoorden, die kunnen soms verborgen zijn en door middel van coaching naar boven komen.

Natuur werkt helend en zorgt voor levensenergie’


Weer in contact met je lijf komen?

De sessies kunnen binnen en ook buiten in de natuur worden gehouden. “Dat laatste werkt erg goed. We maken dan wandelingen in een mooie omgeving. Het geeft een gevoel van vrijheid. Je gaat veel ervaren en doordat je in beweging bent, kom je ook weer in contact met je lijf. Mariëlle Bijeen kan als specialist bij stress en burn-out klachten worden ingeschakeld, maar heeft ook veel kennis en ervaring op het gebied van vitaliteit en life coaching. “Gezonde gedachten, gezonde sociale contacten, gezonde beweging en gezonde voeding. Daar richt ik me op.”

Contact

Wie behoefte heeft aan hulp op het persoonlijke vlak kan geheel vrijblijvend contact opnemen met Mariëlle Jongerius van Mariëlle Bijeen. De intake is gratis en verplicht tot niets.

Voor meer informatie: www.mariellebijeen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *