Marloes gaat voor zomers!

Voor deze rubriek ondergaat iedere maand een Achterhoekse vrouw of man een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Dit keer is de beurt aan Marloes!

Naam: Marloes
Leeftijd: 37 jaar
Woonplaats: Doetinchem

In het dagelijks leven: Ambulant begeleidster
Waarom doe je mee: Ik wilde af van het donker verven en dus eens wat anders

Metamorfose:

Ons model van deze maand mei wil graag lichter gekleurd worden, zodat haar grijze haren niet zo snel zichtbaar zijn. Sandra van team Hairemotion is aan de slag gegaan met het haar van Marloes. Het haar is gesneden en geknipt met de driedubbele knip/slice schaar, in een frisse, vrouwelijk coupe. Daarna is het haar opgelicht en met een folietechniek zijn er verschillende nuances aangebracht. Het resultaat is geweldig! Om deze kleuring mooi te houden, kreeg Marloes het advies mee om een KMS shampoo te gebruiken voor gekleurd haar en daarna in te sprayen met een conditioner, wat veel souplesse en volume geeft. Daarna moduleer je het met de föhn of tang en werkt het af met een texture cream en een haarspray. 

Kleding:

Voordat de fotoshoot kon plaatsvinden werd Marloes ook gerestyled. De kleding komt van De Dames van 0314. Marloes draagt een katoenen beige broek van het merk Red Button, met subtiele details (€69,99). De broek wordt gecombineerd met een soepel vallende Freequent top (€49,95) en een stoer denim jack van Red Button (€69,99). De set is daarnaast gestyled met suède accessoires. 

De schoenen zijn afkomstig van Schoenmode Jeannette. Een bijzonder hippe sneaker met comfortabele pasvorm van Rehab Footwear (€ 189,95). Ze zijn geheel leer gevoerd en afkomstig uit de speciale Nicolette van Dam serie.

Reactie na de metamorfose:

De lockdown heeft mij aan het denken gezet en heeft mij veel grijze haren bezorgd. Ik ben ontzettend blij met de keuze van de haarkleur. Ik voel met er gelukkig bij. Allemaal hartelijk bedankt!

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *