Barink Badkamers

Maron Meubels & Keukens in Terborg: Prettig winkelen bij een echte Achterhoekse woonwinkel

Volop inspiratie en ook elke zondag geopend

Winkelen in een gemoedelijke sfeer, volop persoonlijke aandacht en afspraak is afspraak. Maron Meubels & Keukens in Terborg staat bekend als een oprecht Achterhoeks familiebedrijf. De band met de klant en een eerlijk advies is voor ons erg belangrijk, al ruim veertig jaar!

Oprecht advies

Het kopen van meubels en keukens is best lastig. Past die bank wel in de kamer, passen de kleuren en materialen goed bij elkaar? Onze enthousiaste medewerkers nemen echt de tijd voor je. We zijn oprecht, deskundig en vertellen het eerlijke verhaal met voor- en nadelen van bepaalde keuzes. Daarmee voorkomen we teleurstellingen. De menselijke maat voert altijd de boventoon, ook als het om service en nazorg gaat. U krijgt alle tijd om goed na te denken en weloverwogen beslissingen te nemen.

Enorm veel mogelijkheden

Het assortiment is zeer uitgebreid, wisselt doorlopend en biedt volop inspiratie. De presentaties zijn opgesteld alsof het echte woonkamers zijn. Door de vele opstellingen krijg je een prima beeld van de verschillende woonsferen, je kunt heerlijk rondsnuffelen en je krijgt een idee hoe jou woonkamer/inrichting er thuis uit zou kunnen zien. Het enorme aanbod aan decoraties en woonaccessoires maakt het helemaal af.

Elke bank is op maat te bestellen en de keuze uit de stoffen is enorm. We werken met een eigen stoffencollectie waarmee het mogelijk is om de stof van de bank terug te laten komen op de eetkamerstoel of fauteuil. We helpen je de ruimtes in te delen en zorgen ervoor dat het allemaal goed bij elkaar past en elke meter goed benut wordt.

Aantrekkelijke prijzen

Door rechtstreekse import wordt de tussenhandel uitgesloten. We houden veel in eigen hand en werken goed samen met de landelijke Pronto wonen formule. Onze leveranciers zijn partners waarmee we altijd op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Daarbij maken we gebruik van elkaars kennis en expertise en kunnen we de prijzen laag houden. Geen dure merken of designmeubelen, gewoon mooie meubels, kwaliteit voor een goede prijs, dat is wat we willen bieden. Onze bezoekers zijn vaak aangenaam verrast door de uitgebreide mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.

Snelle levertijden

Bij Maron hebben we veel ruimte tot onze beschikking. Door daar efficiënt mee om te gaan, zijn veel meubels direct uit voorraad leverbaar. Dit jaar wordt een groot centraal magazijn in gebruik genomen, daardoor kunnen nog veel meer artikelen nog sneller worden geleverd. Onze bankstellen zijn helemaal zelf samen te stellen op kleur, maat en zitcomfort en in veel gevallen binnen vijf weken leverbaar. We vinden het belangrijk dat u snel van de nieuwe meubels kunt genieten.

Keukens

Bij Superkeukens en Keukendepot werken we met grote schermen waar de keuken in 3D getekend wordt. Aan de hand van foto’s en tekeningen wordt de situatie in kaart gebracht. Het adviesgesprek is altijd vrijblijvend, we zorgen ervoor dat we een advies geven waar u geen spijt van krijgt. Het is zelfs mogelijk om de nieuwe keuken al te bekijken door middel van een VR-bril, u krijgt daarmee een mooi beeld hoe uw keuken er in werkelijkheid er uit komt te zien, een unieke ervaring! Onderhandelen is niet nodig, we bieden direct de beste prijs.

Vervoer

Het zelf meenemen van de meubels is altijd het voordeligst, daarvoor bieden we gratis aanhangers en verhuren we een bus. Uiteraard is bezorging ook mogelijk, we werken samen met een professionele partner die voor een schappelijke prijs de meubels bij u thuis bezorgt en eventueel ook monteert.

Altijd alle tijd

Bij Maron Meubels & Keukens heeft u de keuze uit een ongekend uitgebreid assortiment. De woonwinkel met maar liefst 4.000 m² vloeroppervlakte blinkt uit in de nieuwe trends, maatwerk, een sterk persoonlijk advies, razendsnelle levertijden én de beste prijzen. U kunt er terecht voor een compleet interieur, een fraaie en praktische keuken, maar ook voor alleen een nieuwe stoel, lamp of leuke accessoire. Je stelt je eigen inrichting samen, dat gebeurt met behulp van de deskundige adviseurs van Maron die alle tijd voor je nemen.

De openingstijden zijn:

Maandag tot en met donderdag van 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag van 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 12.00 – 17.00 uur

Maron is een CBW-erkende woonwinkel. 

U bent van harte welkom bij:

Maron Meubels & Keukens
Stationsweg 18
7061 CT  Terborg
T   0315 328 141
E   info@maron.nl
I    www.maron.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *