Maxximum

Maxximum, ware specialist in muziek op de werkvloer!

Maxximum is een jong bedrijf met al veel ervaring op het gebied van licht, geluid en beeld. Gespecialiseerd in muziek op de werkvloer. “Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Dat resulteert in een plan op maat. Daarbij worden alle wensen waargemaakt.”

Maxximum geldt als een ware specialist. Als je het bedrijf in Winterswijk inschakelt kun je rekenen op een maximaal resultaat. Maxximum weet precies wat nodig is. Muziek op de werkvloer met donders mooi geluid? Maxximum is gespecialiseerd in het leveren en installeren van geluidsinstallaties voor kantoren, bedrijfshallen, wachtruimtes, winkels en noem maar op. Je moet dan denken aan internetradio, omroepsystemen en pauzesignalering. Van levering tot installatie. “Muziek op de werkvloer zorgt voor arbeidsvitaminen”, weet Max (eigenaar) als geen ander.

Mogelijkheden

Maxximum is ook sterk als het gaat om interactieve touchscreens. “Dat zijn feitelijk digitale flipovers met tal van mogelijkheden, zoals presentaties, en een professionele uitstraling. Ze kunnen worden voorzien van webcams en zijn daardoor geschikt voor videobellen.” Meer weten? Maxximum komt graag met u in contact.

Contact

Maxximum
Ambachtsstraat 30
7102 DW Winterswijk
T:  0543- 201 009
E: info@maxximum.nu
I: www.maxximum.nu

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *