Boenders

Medewerkers Boenders krijgen alle kans uit te groeien tot vakkrachten

‘Bij Boenders hebben we het meeste geleerd’

Met een goedlopende slagerij en bakkerij is het hier altijd lekker druk. Genoeg te doen en veel te leren. Zeker voor jonge mensen is het een springplank om stappen te maken. Voor ons betekent het een prima kweekvijver. Soms blijven leerlingen hangen en groeien ze door in onze onderneming. Soms kijken ze verder en slagen ze in een andere branche of bij een ander bedrijf. Wat me opvalt als ik oud-medewerkers spreek, zoals bijvoorbeeld tijdens een reünie, is dat ze heel enthousiast zijn over Boenders als werkplek. “Bij jullie heb ik het meeste geleerd”, zeggen ze dan. In mijn ogen een goed teken, leuk om te horen ook.


Wij vinden het heel belangrijk dat medewerkers zich alle onderdelen eigen maken. Ze moeten beter kunnen worden. We bieden daarmee ontwikkelingsmogelijkheden, met de juiste begeleiding. Samen met Christel, die een achtergrond in het onderwijs heeft, zorgen we voor de coaching. Dat wordt gewaardeerd en legt ons geen windeieren. Als opleidingsbedrijf hebben we bij Boenders door de jaren heen onze sporen verdiend. We weten precies wat nodig is om vaklui nog enthousiaster te maken voor het vak. Daar horen ook sociale vaardigheden bij.

Momenteel zijn er verschillende jonge mensen of leerlingen bij Boenders actief, zoals Isa en Karlie, de meiden van de banketbakkerij. Marc en Thijs die graag slager willen worden. Gijs kwam als jonge knaap bij ons binnen, hij heeft nu de algehele leiding over de keuken. Maarten geeft inmiddels leiding aan de slagerij. Davy die de opleiding tot bakker volgt en Sjoerd die zich op verschillende terreinen verdienstelijk maakt.


Goede medewerkers zijn een kostbaar bezit. Daarmee houd je de kwaliteit en service hoog. Als je als werkgever goed bent voor je medewerkers, krijg je dat dubbel en dwars terug. Bij ons melden zich regelmatig nieuwe jongelui voor een bijbaantje, stage of leertraject. Gelukkig, want het houdt het bedrijf jong en bij de tijd. Toch zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Zie je het zitten, meld je aan.”

Contact

Boenders Keurslager en Boenders De Echte Bakker        

Brink 1 t/m 5  Eibergen                          

T   0545 471393 (slagerij) 471824 (bakkerij)                                              

www.boenders.keurslager.nl

www.boenders-echtebakker.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *