media + doctors

Media Doctors 2.0

Met de ambitie en drive om bedrijven en instellingen online te laten groeien, startten Mark Peters en Pim Westervoorde in 2019 met Media Doctors. Met afgeronde universitaire studies, wetenschappelijke benadering van online marketing en creativiteit biedt Media Doctors de oplossing voor veel problemen en vraagstukken op online gebied. Zeker op het gebied van strategische positionering, leadgeneratie en omzetverhoging is er een voelbare meerwaarde door online kansen slim in te zetten en te benutten.

Van digitale allrounder naar online specialist

Mark: ‘Na twee jaar mooie projecten in de breedste zin van het woord, hebben we besloten om ons compleet te richten op online marketing. We geloven in specialisatie. Bij volledige focus word je specifieker en beter. In ons geval is dat strategische online marketing waarbij we ervoor zorgen dat je online het maximale eruit haalt. Om te groeien moet je keuzes maken en knopen doorhakken. Voor onze klanten weten we dat exact te doen. Voor onszelf hebben we hetzelfde gedaan. We hebben inmiddels externe specialisten om ons heen op het gebied van webdevelopment en vormgeving zodat we dit kunnen blijven faciliteren en ondertussen ons eigen specialisme kunnen maximaliseren.

‘Een stimulerende omgeving waar je geprikkeld wordt om jezelf uit te dagen en de regie te pakken vinden we belangrijk. Dit vind je terug op kantoor en in ons mooie team van fijne vakbekwame collega’s. We houden oog voor de lange termijn met ontwikkeling en groei als vertrekpunt en familiegevoel als basis. Het blijft immers mensenwerk. Reden genoeg om te doen waar we het allerbeste in zijn en zo nog meer te betekenen voor onze klanten’.

Passie en expertise

Pim vervolgt: ‘Onze passie en expertise ligt bij het vergroten van de online zichtbaarheid en rendement van onze klanten. We denken en werken met je mee over hoe we, via online marketing, de doelstellingen van je bedrijf gaan halen. Niet alleen omdat we het zo leuk vinden, maar juist omdat we er heel goed in zijn.Online wordt steeds meer een belangrijk onderdeel van de jaarlijkse groei en doelstellingen. Daar willen we graag onderdeel van zijn. De online wereld is continu in beweging, de verwachtingen zijn hoog en de updates vliegen je om de oren. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om up-to-date te zijn, mee te bewegen en net iets sneller te zijn dan de rest. Zo blijf je altijd voorlopen. Er is focus, kennis en ambitie nodig om specialist te zijn en aan die voorwaarden voldoen we ruim’, besluit Pim.

We stellen ons daarom graag opnieuw aan je voor als Media Doctors Online Marketing & Strategie. We helpen je met het bereiken van de juiste doelgroep in de wereld. Door ijzersterke strategieën, online campagnes, waardevolle content en het slim inzetten van data gaan wij samen voor maximaal resultaat.

‘We keep your business alive and kicking’.

Media Doctors, online marketing & strategie


Beltrumsestraat 6, Groenlo,

tel. 0544 – 769007


mediadoctors.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *