Boenders

Meer duurzaam wooncomfort met kunststof kozijnen van Cesar

Steeds meer mensen kiezen bij de (ver)bouw van hun woning voor kunststof kozijnen. Vaak een bewuste keuze voor duurzaamheid en meer wooncomfort. Cesar Kozijnen in Doetinchem is het adres voor de productie van hoogwaardige kunststof kozijnen en deuren. “Wij leveren uitsluitend maatwerk voor zowel particuliere als zakelijke klanten”, zegt bedrijfsleider Rob Huntink.

Cesar startte eind jaren negentig in Zelhem, werd in 2012 onderdeel van de Wopereis Groep en verhuisde toen naar Doetinchem. “Hier produceren we in onze fabriek eigen kunststof kozijnen, waarbij we gebruikmaken van het VEKA kwaliteitsprofiel. Tevens hebben we een showroom waar we de klanten de diverse mogelijkheden kunnen laten zien en verder kunnen informeren over de voordelen van kunststof”, vertelt Huntink.

Duurzaam

Kunststof kozijnen zijn niet alleen goedkoper in aanschaf dan houten of aluminium kozijnen, maar kennen ook een aantal duurzame voordelen. Denk aan de lange levensduur, het minimale onderhoud, het recyclebaar zijn en wellicht het belangrijkste voordeel: de isolerende werking. Huntink legt uit: “De kozijnprofielen die we verwerken tot kozijnen, kennen meerdere luchtdichte kamers die sterk isoleren en beschermend werken tegen alle weersomstandigheden. Samen met dubbel- of driedubbel HR glas kan dit zorgen voor een flinke verlaging van de energiekosten. Bovendien ontvangt u op de plaatsing van HR glas subsidie.”

Kwaliteit

Cesar Kozijnen maakt gebruik van het VEKA profiel, het enige merk dat de A-kwaliteit mag dragen. “Dit heeft te maken met de wanddikte van het profiel: deze is bij VEKA drie millimeter dik, terwijl de meeste andere merken dunner zijn”, zegt Huntink. De kwaliteit die Cesar Kozijnen garandeert, wordt daarnaast bevestigd door het KOMO-keurmerk. Dit betekent dat de producten van Cesar Kozijnen moeten voldoen aan de strenge kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen die KOMO stelt. “Het keurmerk tilt de kwaliteit in onze fabriek naar een hoger niveau en houdt iedereen scherp.”

Showroom


Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? U bent van harte welkom in de showroom aan de Vlijtstraat 11 in Doetinchem. Hier kunt u doordeweeks van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 gewoon binnenlopen. Buiten deze uren kunt u op telefonische afspraak terecht. Meer informatie vindt u op www.cesarkozijnen.nl.

 “Iedereen kan bij ons terecht. Wij bieden voor elk budget mooie en kwalitatief goede producten.”

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *