Meer expertise door krachtenbundeling VGRM Accountants en Belastingadviseurs

Na de krachten­bundeling vorig jaar gaan Velthorst Gerdessen en Rouwhorst & Maertz­dorff verder onder een nieuwe naam: VGRM Accountants en Belasting­adviseurs. VGRM is de afkorting van de volledige naam van de beide kantoren die gehuisvest zijn in Zelhem en Zieuwent.

Allround fiscaal en administratief ­dienstverlener op een hoog niveau

Rouwhorst & Maertzdorff werd per 1 januari 2020 overgenomen door Velthorst Gerdessen. Daardoor ontstond een lange naam, niet erg praktisch in de communicatie. Vandaar dat nu een nieuwe naam is gekozen in combinatie met een nieuw logo en nieuwe huisstijl. Met VGRM kiest het kantoor voor herkenbaarheid, immers de letters staan  voor de complete namen. “Daardoor verloochenen we onze historie en achtergrond niet”, vertellen Raoul Velthorst, Ingmar van Til en Thijs Willemsen. Velthorst en Van Til zijn Register Belastingadviseur, terwijl Willemsen de functie van accountant bekleedt.

Mooie toekomst

VGRM Accountants en Belastingadviseurs heeft een mooie toekomst voor de boeg. De organisatie fungeert als volwaardige partner voor alle fiscale, financiële en administratieve zaken. Klanten profiteren van veel kennis en kunde. Door de krachtenbundeling is er meer expertise in huis en kan er adequaat worden ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen. Het zorgt voor een versterking van de positie en de continuïteit wordt ermee gewaarborgd. Er kan worden geïnvesteerd in automatisering en digitalisering. Het wordt tevens op elkaar afgestemd, waardoor er nog efficiënter kan worden gewerkt.

Professioneel en betrouwbaar

VGRM telt in totaal 18 medewerkers. De dienstverlening is laagdrempelig en erg breed van opzet met veel gespecialiseerde kennis. De kantoren in Zelhem en Zieuwent blijven gehandhaafd. Dat betekent dat klanten dichtbij terecht kunnen bij de voor hun vertrouwde medewerkers. Er heerst de typische Achterhoekse mentaliteit: gemoedelijk, ongedwongen en tijd voor persoonlijke aandacht. Professioneel en betrouwbaar, zo genieten beide kantoren met een lange geschiedenis bekendheid. Meedenken met de klant, is een sterk punt.

Complete dienstverlening

Het takenpakket bestaat uit het verzorgen van alle administratie en belastingzaken voor ondernemers en particulieren, een gericht advies en eventueel online support. Zo kan de financiële administratie compleet of deels worden uitbesteed. Op ieder gewenst moment bestaat er zicht op ­inkomsten en uitgaven. Naast het verzorgen van de financiële administratie kunnen o.a. de volgende diensten zijn geleverd: salarisadministratie, jaarrekeningen, begrotingen, prognoses, begeleiding bij bedrijfsovernames en accountants­controle. Op fiscaal gebied gaat het o.a. om: aangifte inkomsten­belasting, vennootschaps­belasting, omzetbelasting, loonheffingen, toeslagen, dividendbelasting, erfbelasting, schenkbelasting en bezwaar- en beroepsprocedures.

VGRM is momenteel erg druk om ondernemers die zijn getroffen door de coronacrisis te helpen bij de diverse regelingen vanuit de overheid. Het ondersteunen komt in de praktijk neer op ontzorgen.

VGRM is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de beroepsorganisatie van Register Belastingadviseurs en samenwerkingsverband Fiscount. Het staat garant voor een hoge kwaliteit van dienstverlening en tal van waarborgen.

Contact

Wilt u informatie over een bepaald onderwerp of vrijblijvend kennismaken? Loop gerust eens bij ons binnen of bel voor een afspraak.

Site: https://www.vgrmgroep.nl/

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *