Boenders

Menno’s Dierenwereld in Varsseveld heeft veel te bieden

Menno’s Dierenwereld sterk in bezorging

Het is geen doorsnee dierenspeciaalzaak. Integendeel. Menno’s Dierenwereld in Varsseveld heeft veel meer te bieden. De zaak van Menno Vermeulen kent een zeer uitgebreid assortiment, beschikt over veel kennis van zaken, hanteert een prima service én is sterk in bezorging.

Menno’s Dierenwereld heeft een echte regiofunctie, klanten komen uit de hele Achterhoek. “Ze kunnen bij ons terecht voor allerlei dierbenodigdheden, diervoerding maar ook voor dieren zoals knaagdieren, vogels, vijvervissen en aquariumvissen”, vertelt Menno Vermeulen. Daarnaast worden er ruitersport- en hengelsportartikelen verkocht. Het onderdeel bezorging heeft het bedrijf uitstekend op orde. Zo kunnen er grote zakken voer van verschillende merken en grootverpakkingen bodembedekkers zoals stro, houtvezel, vlas en strokorrel gratis aan huis of op stal worden bezorgd (vanaf 50 euro). Daarmee worden naast klanten met huisdieren ook klanten met hobby- of landbouwdieren zoals paarden, schapen, geiten, kippen, varkens, siervogels, eenden en alpaca’s bediend. “We beschikken over grote voorraden, dus bestellingen zijn snel leverbaar.”

Voorportaal dierenarts

Eigenaar Menno Vermeulen volgde de opleiding dierverzorging en liep stage bij een dierenspeciaalzaak. “Dat wakkerde mijn enthousiasme aan.” Als aanvulling studeerde hij daarna paraveterinair dierenartsassistent en management dierverzorging. Hij kan daardoor klanten van een breed advies voorzien en echt helpen. “In mijn ogen is een dierenspeciaalzaak het voorportaal van de dierenarts.” Met veel bagage in huis, besloot Menno zijn eigen zaak te starten. Menno’s Dierenwereld in Varsseveld opende haar deuren ruim 6,5 jaar geleden. Het groeide uit zijn jasje, vandaar dat enkele weken geleden een groter pand werd betrokken.

Aan de Burgemeester van der Zandestraat 9 heeft het de beschikking over een grote winkel van 350 vierkante meter op een zichtlocatie, een magazijn van 200 vierkante meter en veel gratis parkeergelegenheid. Elders heeft men nog een opslaglocatie van 350 vierkante meter. Menno’s Dierenwereld hanteert een breed aanbod van producten, een vriendelijke persoonlijke benadering en scherpe prijzen. Maar er is meer, zoals een inpandige wassalon waar mensen hun hond zelf kunnen wassen, een inpandige trimsalon en een spreekuur van een dierenarts, iedere woensdag tussen 16.30 en 17.30 uur. “Het is een vrije inloop, maar een afspraak maken kan ook. De dierenarts is er voor advies, het enten van dieren en andere kleine behandelingen. De totaalaanpak in combinatie met onze klantgerichte service spreekt klanten aan.” 

Contact

U bent van harte welkom. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 9 tot 18 uur, op vrijdag van 9 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Klanten kunnen ook terecht in de webshop: www.mennosdierenwereld.nl maar er kan ook per mail of telefonisch worden besteld.

Menno’s Dierenwereld

Burgemeester van der Zandestraat 9

7051 CS Varsseveld

T    0315 842 604 

E    info@mennosdierenwereld.nl

I     www.mennosdierenwereld.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *