Gaon

Met GAON reis je snel en makkelijk door de Achterhoek

Je reis in de Achterhoek plannen én betalen op één plek? Of je nu reist met trein, bus, deelfiets, deelauto en/of vervoer op maat: het kan allemaal via GAON (www.gaon.nl) of de GAON-app. Ook is er GAON zakelijk: voor ondernemers die goed en duurzaam woon-werkverkeer voor hun werknemers willen regelen.

Kies je vervoer via GAON:

Openbaar vervoer
Arriva (trein, bus en buurtbus) heeft een goed dekkend netwerk in de Achterhoek. In 2027 gaat ook de RegioExpres rijden, de sneltrein Doetinchem-Arnhem. Je opent de 9292.nl site in www.gaon.nl

Elektrische deelauto’s en (elektrische) deelfietsen van GAON
Op veel trein- en busstations in de Achterhoek staan deelfietsen. Zie www.gaon.nl/deelfiets voor tarieven en informatie.Kijk voor elektrische deelauto’s/ dorpsauto’s op www.gaon.nl/particulier/deelvervoer.

Regiotaxi: deur-tot-deurvervoer
De regiotaxi ZOOV Op Maat brengt je vanaf huis waar je naartoe wilt, in de Achterhoek én daarbuiten, zelfs naar Duitsland. Zonder indicatie. Zie www.zoov.nl, www.gaon.nl of bel 0900 – 9874.

HaltetaxiRRReis
Haltetaxi gaat van halte naar halte en niet van deur tot deur. Kijk in de 9292 app, op www.haltetaxi.rrreis.nl of bel 085 – 0046699.

Ritdelen
Samen in één auto reizen en zo kosten besparen? Dit regel je via www.gaon.nl/ritdelen

ANWB Automaatje
ANWB AutoMaatje laat vrijwilligers met een auto ritten uitvoeren voor minder mobiele plaatsgenoten. Zie www.gaon.nl/vervoerssystemen of bel 088 2269 22 22.

Electrocars
De electrocar is gratis vervoer voor ouderen en mensen met een beperking. De chauffeurs zijn vrijwilligers. Zie www.gaon.nl/vervoerssystemen.

Geef je mening

Wil je meedenken over goed vervoer in Nederland? Vul dan via de enquête in op www.bereikbaarheids.raadpleging.net.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *