Met jouw kind naar de tandarts

Met jouw kind naar de tandarts

Bij Verhagen Mondzorg hebben we alle mondzorgspecialisten onder één dak. Dit betekent dat we samen met jou kijken naar je totale mondgezondheid; functioneel, gezond en mooi. Elke leeftijd vraagt om specifieke zorg en begeleiding en juist daarom ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in verschillende disciplines en kunnen jou in elk traject van A tot Z begeleiden en je helpen aan het beste resultaat voor jouw mond.

Kindertandverzorging

Voor alle leeftijden is een goede mondgezondheid van groot belang! De basis van een gezonde mond begint al op jonge leeftijd. Het start al in de wieg: het advies over duimen en, -of speengebruik en vervolgens bij het doorbreken van het eerste tandje. Dit is hét moment om te gaan beginnen met het poetsen van de tanden. Wij adviseren om kinderen al op jonge leeftijd te laten wennen aan de tandenborstel, maar ook aan de tandartspraktijk. Op deze leeftijd is het belangrijk om de doorbrekende melktanden goed te verzorgen én te controleren om zo problemen in de toekomst te voorkomen. Ons advies is dan ook om rond de 2e verjaardag bij ons in de praktijk te komen voor de eerste wenafspraak.

Tandgaaf

De tandgaaf methode is er voor kinderen en is vooral gericht op preventie: het voorkomen van problemen van het gebit. Omdat elk gebit anders is, zal de uitvoering voor elk kind ook anders zijn. Onze medewerkers doen dit niet alleen, zij krijgen hierbij hulp van onze lieve knuffels; Dribbel, Magie de draak en de Alligator. Ze zijn op elke praktijklocatie te vinden. Tandgaaf is bedoeld voor kinderen van alle leeftijden, dus vanaf het eerste bezoek aan de tandarts tot het 18e levensjaar.

Angst

Vindt jouw kind de tandarts spannend? Binnen ons team is er veel kunde en ervaring om kinderen op hun gemak te stellen. Er zal samen met jou en jouw kind gekeken worden wat de beste behandelmethode is. We starten met een wenafspraak om zo steeds verder uit te bouwen naar de beoogde behandeling. Uiteindelijk zal je kind zonder spanning naar de tandarts gaan.

Wat je nu al kan doen om je kind op weg te helpen naar een gezonder gebit?

Poets 2x per dag met fluoride tandpasta, passend bij de leeftijd. Doe dit vanaf het doorbreken van het eerste tandje.

Meer informatie over onze poetsadviezen óf het kids-team binnen Verhagen Mondzorg vind je hier https://volledigmondzorg.nl/

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *