Mevaro

Mevaro Personeel is de verbinder tussen werknemer en werkgever

Transparant, flexibel en persoonlijk. Mevaro Personeel B.V. is hét detacheringsbureau in de Achterhoek en de rest van Gelderland op het gebied van personeel. De powervrouwen van het Personeel helpen gemotiveerd personeel aan een baan en kennen de arbeidsmarkt van binnen en van buiten.

Mevaro Personeel heeft een ruime selectie in vacatures. Hun vakgebieden zijn werktuigbouwkunde, metaal, fabricatie, installatietechniek/elektrotechniek, kantoor professionals en bouw. Ben jij ook op zoek naar een andere baan of zoek je een nieuwe uitdaging? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Isabel Langenhorst of Manon Wolters van het Personeel. De koffie staat klaar!

Samenwerken Mevaro

Wij gaan voor een langdurige samenwerking met gekwalificeerd en enthousiast personeel!

Contactgegevens

Edisonstraat 84 | Doetinchem | info@mevaro.nl | www.mevaro.nl | 0314 – 210007

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *