‘Ik heb alles zelf gemaakt’

Iedere maand lichten we in MIJN Cave een gave cave of verbouwde chill ruimte uit van onze lezers. Dit keer is het de beurt aan Jan Heuvel

  • De Schuur
  • ’s Heerenberg
  • Oppervlakte 36 m2


Trots op

“Ik heb alles zelf gemaakt van oude spulletjes, van de bar tot de stamtafel. Verder ben ik trots op alle wandversieringen en accessoires die ik in de loop der jaren heb verzameld en gekregen.”

Verdere info

“Ik heb deze schuur in 2008 zo’n beetje omgebouwd tot hetgeen het nu is. Aanvankelijk zaten we hier iedere zaterdag met een vast clubje vrienden. Muziekje op, darten, kaartje leggen en een biertje drinken. Tegenwoordig een stuk rustiger en minder ruig. Vrijdags mag ik hier graag zitten en gemoedelijk met een biertje erbij muziek luisteren uit de jaren 60. Mijn vrouw Marian kijkt dan binnen TV. Ook als er sport op TV is, trek ik mij hier terug en kijk wielrennen, voetbal, Formule 1 en al zo meer. Gefeest wordt er uiteraard nog wel, maar nu alleen nog met verjaardagen en bijzondere gelegenheden. Ik ben nog steeds onwijs trots op ‘De Schuur’. Mensen kijken hun ogen uit als ze voor het eerst binnenstappen. Mooi man.”

Meer MIJN Caves zien? Klik dan hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.