MIJN Magazine – editie september 2022

Vanaf dinsdag 6 september verschijnt de nieuwe editie van MIJN Magazine.

In de dikke editie van september hebben we extra aandacht voor het thema ‘Zorg & Welzijn’, waarbij we deze branche en betreffende Achterhoekse ondernemers belichten. De vaste maandelijkse rubrieken ontbreken uiteraard niet;

In Bed Met: SKB-bestuurder Inge de Wit
Page 6 Model: Odille Massop uit ‘s-Heerenberg
MIJN Auto: De Bentley Eight van Willem Bossenbroek uit Hengelo
MIJN Metamorfose: Marie-José uit Varsseveld
MIJN Superboer: Technisch Manager Peter Bijvelds
MIJN Droomhuis: Monumentale boerderij van familie Van der Lans uit Hummelo
MIJN Vrijgezel: Rick Lahallo uit Doetinchem
MIJN Verhaal: Voorzitter bloemencorso Lichtenvoorde Herman ter Haar

Daarnaast weer nieuwe columns van Cindy Starte, Angela Schokkin en Annemarie Damveld. Er kan ook weer volop worden gepuzzeld, waarbij er in deze editie maar liefst 10 prijzen te winnen zijn!

We hebben ook een nieuwe rubriek toegevoegd aan MIJN Magazine namelijk MIJN Droombaan. Hierin beschrijven we iedere maand een specifieke branche en laten 2 verschillende Achterhoekers aan het woord. De ene is al jaren actief in de betreffende sector, terwijl de ander juist aan de vooravond staat van een carrière in deze branche. Deze maand trappen we af met de zorgsector en spraken wij Linda Heijink-Groot Wesseldijk en Daniëlle Krijt.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *