MIJN Metamorfose – Dave krijgt hippe coupe voor zijn krullen

Naam: Dave Busch
Hobby’s: Koken, wintersport en reizen
In het dagelijks leven: Directeur van een basisschool
Waarom doe je mee aan een metamorfose: Ik wilde een kort voorjaarskapsel voor mijn bos met krullen.

Voor de mei-editie werd Dave Busch uit Lichtenvoorde uitgeloot voor een metamorfose. Deze sportieve directeur van een basisschool wilde graag een hippe coupe met zijn krullen.

Bij Dave heeft Ingrid van Hairemotion de krulkniptechniek van Brian McLean uitgevoerd en een  modern krullend kapsel gecreëerd. “Hij heeft van nature krullend haar en draagt het wat voller, ook rondom de contouren. Daar hebben we verandering in gebracht. Het boven haar is in verhouding langer gelaten dan de zijpartijen. De lok is asymmetrisch geknipt en valt dus één kant op. Een leuke frisse voorjaarscoupe” licht Ingrid toe. Om de krullen mooi vol en grof te laten uitkomen, is er een Curl Control product gebruikt van Goldwell. Dit kapsel kan Dave ook zelf goed in model krijgen met weinig moeite. Dat is wat de mannen willen!

Helemaal geslaagd

Daarna bezocht Dave de mooie zaak LEF. Het mooie weer is in aantocht, dus is er gekozen voor een luchtige vrolijke set. De Hawaii stijl blouse van Tom Tailor (€ 49,99) werd gecombineerd met de linnen broek van Mexx (€ 79,99). De heren maten bij LEF gaan van XS t/m 3XL. Ze bieden herenmode aan voor ieder mannelijk figuur. Ook hebben ze mooie en nette items in travel kwaliteit tot aan fijne casual look. De metamorfose van Dave is in elk geval helemaal geslaagd!

Reactie na de metamorfose

Erg blij mee, super bedankt allemaal!

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Elke Fashion: www.elkefashion.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *